Šonakt šoferis policijas pārbaudes laikā uzspridzina automašīnu, ievainojot divus policistus; lūk, iemesls!

Šonakt ap plkst.1, veicot komandantstundas uzraudzības kontroli, Gulbenes novada Galgauskas pagastā VP Vidzemes reģiona pārvaldes policisti pamanīja kādu “Volkswagen” markas automašīnu.

Likumsargi ieslēdza bākugunis un apturēja šo transportlīdzekli, lai pārbaudītu iemeslus, kāpēc persona atrodas ārpus savas dzīvesvietas ierobežojumu laikā.

Kad policisti piegāja pie automašīnas, lai veiktu dokumentu pārbaudi, šoferis caur šauru loga spraudziņu padeva savus dokumentus policistiem un uzreiz aizvēra logu.

Policisti vēlējušies noskaidrot plašāku informāciju un pamatojumu, kāpēc vīrietis atrodas ārpus savas dzīvesvietas, taču viņš vairs nav sadarbojies ar policistiem, raksta tvnet.lv

Lasi vēl: Bīstama jauniešu nodarbe Latvijas skolā. Vecāki, esiet vērīgi!

Policisti tobrīd sajutuši gaisā gāzes smaku. Vienā brīdī šoferis automašīnā pēkšņi aizgriezies, piešķīlis uguni un notika eksplozija, jo vīrietis uzspridzinājis viņa automašīnā esošo gāzes balonu, informēja likumsargi.

Spēcīgā sprādziena rezultātā abi policisti tika aizmesti prom no automašīnas, savukārt pats šoferis tika izmests no transportlīdzekļa. Vīrietis tomēr spējis, izmantojot situāciju, iekļūt VP trafaretajā automašīnā un mēģinājis to nozagt, uzsākot braukšanu.

Uzzini, kas turpinājās tālāk nākošajā lappusē

Leave a Comment