Šokolādes-sviesta krēms dažādiem konditorejas izstrādājumiem

Ja arī jūs esat konditorejas izstrādājumu cienītājs un bieži mēdzat mājās pagatavot ko ļoti gardu, iesakām ielūkoties šajā šokolādes-sviesta krēma receptē, kas jums turpmāk noderēs ne vienai vien kūkai, tortei vai pīrādziņam. 

Sastāvdaļas:

● 120 g sviesta
 ● 1 ola
 ● 150 g pūdercukura
 ● 15 g kakao pulvera
 ● 15 ml ledaina ūdens
 ● 5 g vaniļas ekstrakta
Pagatavošana:
  1. Ņemiet elektrisko putotāju un ar to saputojiet sviestu gaisīgā masā.
  2. Pievienojiet sviestam klāt olu un turpiniet masu putot. Tad pievienojiet klāt pūdercukuru – visu samaisiet viendabīgā masā.
  3. Atsevišķi sajauciet kakao pulveri ar ūdeni un vaniļas ekstraktu, rūpīgi visu samaisiet.
  4. Tad pievienojiet kakao maisījumu klāt pārējai masai un rūpīgi visu saputojiet viendabīgā masā.
  5. Tieši tik viegli ir pagatavot šo šokolādes-sviesta krēmu! Lai jums veiksmīgi kulinārijas meistardarbi!

Leave a Comment