Šeps: 3 zodiaka zīmes, kuras līdz gada beigām pavadīs sargeņģelis un sargās šīs zīmes

Jaunava

Jaunavas nenogurstoši sevi analizē un meklē trūkumus. Intelektuālās spējas palīdzēs attīstīt intuīciju, kura dos norādi par to, kā pareizi orientēties dzīvē.

Lasi vēl: Nosauktas pilsētas, kuras 2030. gadā var nokļūt zem ūdens

Ir laiks palūkoties apkārt un ieraudzīt pasauli visās tās izpausmēs. Uztveres spektrs paplašināsies tikai tad, ja laikus pacelsi galvu.

Visuma telpā var ieraudzīt daudz iespēju. Un tikai tad izdosies kļūt par laimīgu cilvēku. Bet, ja visas Jaunavu pūles novērtēs sargeņģelis, tad viņš kļūs par uzticamu Jaunavu pavadoni. Tad arī izdosies iekarot veiksmes uzticību un kļūt par fortūnas lutekli.

Strēlnieks

Katru savu zaudējumu Strēlnieki cenšas pārdzīvot kaut kur tālu no mājas. Tāpēc viņi tiešā vārda nozīmē tiecas aizbēgt kaut kur tālāk. Bet ir viens fakts: no sevis nav iespējams aizbēgt.

Atliek tikai pārvarēt bailes un trauksmi. No visām nelabvēlīgām likteņa izpausmēm pasargās Augstākie spēki. Bet tikai nevajag savas neatrisinātās problēmas uzlikt uz citu cilvēku pleciem. Gada beigās parādīsies daudz iekšējo spēku, lai saprātīgi izmantotu organisma resursus.

Kad cilvēks prasa sava sargeņģeļa palīdzību, nepieciešams padomāt par to, cik ļoti viņš ir gatavs pamest savu komforta zonu un doties uz priekšu.

COMMENTS

Leave a Comment