Sēņu sezona, kādam mājas mīlulim beidzās ļoti bēdīgi

Suņu puikam Likki dienas sākums neliecināja par nelaimi. Kā parasti viņš pamodās agrāk nekā saimnieks un nepacietīgi gaidīja viņa pamošanos.

Ar lielu prieku viņš sasveicinājās savu saimnieku. Saimnieks kā vienmēr no rīta veda pastaigā savu suņu puiku un nemaz nenojauta, kas gaidāms. Likki bija laimīgs.

Rīta pastaiga mežā ir brīnišķīgs dienas sākums, patiess emocionāls un fizisks atvieglojums visai dienai. Bet Likki plāni tika izjaukti, kad saimnieks piesēja Likki pie koka un devās prom. Sākumā mājdzīvnieks domāja, ka saimnieks devies lasīt sēnes vai ogas.

Bet, kad bija pagājis pietiekami daudz laika, kļuva skaidrs: Likki bija pamests.

Lasi vēl: LŪK, KĀ CIETUMĀ IZTURĀS PRET MĒNEŠREIZĒM! Viņa pavadīja 6 gadus sieviešu cietumā, kur uz visām 4 kameras biedrenēm tika ik nedēļu izsniegtas 5 plānas paketes…

Par laimi cilvēki viņu atrada pēc pāris dienām. Likki nebija ievainots, bet viņš bija mežonīgi nobijies, izsalcis, un viņš tika morāli nogalināts, jo viņu nodeva pats saimnieks. Bet laiks dziedē, un Likki ātri atguvās.

Tagad viņš neizskatās pēc pamesta suņa. Viņam patīk komunicēt ar patversmē esošajiem suņiem, izbauda cilvēka reto sabiedrību, jo patversmes darbinieki nevar būt kopā ar suņiem katru mirkli. Diemžēl šim sunim sēņošana beidzās ar smagu traumu, ko viņam nodarīja paša saimnieks.

Leave a Comment