Šāds krēsls ir nepieciešams visiem vecvecākiem!

Hals Teilors, aizrautīgs lasītājs un amatnieks, piedzīvoja lielu komforta zudumu tad, kad saprata, ka viņa klēpī vairs nepietiks vietas trešajam, jaundzimušajam mazbērnam. Tādēļ kaut kas lietā bija jādara – šis krēsls noteikti ir kļuvis par vienu no viņa labākajiem darbiem.

landscape-1441119851-triple-rocking-chair

Varbūt sākumā šis izvietojums atgādina ļoti neveiklu ģimenes portretu, tomēr, kad uzmetam vērīgāku skatienu, saprotam, cik ģeniāls ir šis izgudrojums. 

Vietas, kur parasti ir krēslu rokturi, ir aizstātas ar diviem maziem krēsliņiem – pie tam tiem pat ir atzveltnes un vieta, kur atbalstīt galvu, ja nu gadījumā kādam pasakas klausīšanās laikā sanāk aizmigt.

1441123084-storytime-rocking-chair-above 

Kāda ģimene no Abū Dabī ir iegādājusies pat piecus šādus krēslus, tomēr tie arī maksā prāvu naudas summiņu. Tie svārstās cenās no 7 000 dolāriem (~6 284 eiro) līdz 7 500 dolāriem (6 732 eiro), tomēr šī cena ir atbilstoša, jo katrs krēsls ir veidots ar rokām un tiek piemērots katrai ģimenei tā, lai tajā būtu vietas konkrētajiem ģimenes locekļiem, un pie tam – tas ir šūpuļkrēsls.

Jautājums paliek tikai šāds – ko Teilors darīs, ja pasaulē nāks viņa ceturtais mazbērns?

Avots: www.goodhousekeeping.com

Leave a Comment