Pirms ēdiena gatavošanas, vienmēr lieku kartupeļus saldētavā. Noslēpums, kas ēdienu padara neatvairāmu!

Kraukšķīgi no ārpuses un maigi no iekšpuses. Tieši šādus ceptos kartupelīšus iespējams iegūt, izmantojot mūsu šīs dienas recepti. 

Augstas klases šefpavāri pamanīja, ka kartupeļi kļūst daudz mīkstāki, maigāki un garšīgāki pēc tam, kad tie pirms pagatavošanas bijuši saldētavā. Es šo recepti jau esmu mēģinājusi neskaitāmas reizes, un gribu piebilst, ka vēl neatvairāmu garšu kartupeļiem sniedz tas, ja augu eļļai klāt pieliek mazliet ķiplokus un rozmarīnu.

Sasaldēti kartupeļi

Būs nepieciešams:

  • 1 kg kartupeļu
  • 100 ml saulespuķu eļļas
  • 1/2 tējkarote sāls

Neaizmirstiet aplūkot arī šo recepti: Atliek vien pievienot šo sastāvdaļu, lai kartupeļi kustu uz mēles!

Lai uzzinātu, kā gardie kartupelīši gatavojami, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment