“Peldēsies naudas okeānā”: 4 zodiaka zīmes tuvākajās 3 dienās maksimāli palielinās savus naudas līdzekļus

Astrologi noteikuši zodiaka zīmes, kuras burtiski piepildīs pilnas kabatas ar naudu tuvāko 3 dienu laikā. Šos laimīgos sagaida maksimāla peļņa, bet viņu rokās būs lielas vērtības naudas zīmes.

Šāda veiksme gaidāma uzreiz 4 zodiaka zīmju pārstāvjiem, jo Venera un Jupiters veidos harmonisku planetāro saikni.

Īpaši panākumi profesionālā sfērā gaidāmi Mežāzim. Naudu atnesīs bizness, top-menedžments, akcijas un prēmija darbā. Priekšnieks būs ļoti apmierināts ar to, kā Mežāzis izpilda savas darba funkcijas. Zvaigznes paredz, ka finanšu pieplūdums var nākt arī no vecākiem vai tuviniekiem.

Lasi vēl: Beidzot zināms ko tad īsti nolēma par Pavļuta demisiju; lūk gala lēmums!

Auni var sagaidīts daudz naudas no biznesa partneriem, darījumiem vai līgumiem. Viņiem gaidāma veiksme kastingos, pārrunās un konkursos. Nauda var atnākt no jebkādas kopīgas darbības. Astrologi apgalvo, galvenais spēt pārliecināt apkārtējos par to, ka Aunu idejas ir veiksmīgas, bet rīcība pareiza.

Zivīm jebkāda veida partnerība var būt izdevīga. Ienākumi iespējami no darba bankā, apdrošināšanas kompānijā vai muitā. Tāpat zvaigžņu speciālisti precizē, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem panākumus atnesīs ārvalstu braucieni, radošas izpausmes, ārzemju draugi un politiķi. Nav izslēgts, ka naudu izdosies iegūt caur internetu, kolektīvas un zinātniskas darbības ceļā, kā arī no valsts un sponsoriem.

Nākošai zodiaka zīmei veiksies visvairāk – turpini lasīt

COMMENTS

Leave a Comment