Pārsteidzoši veidi, kā vēl var izmantot matu laku

Saglabā kaltētas rozes! Nav nekā skaistāka par puķēm, tomēr šis skaistums ir ne pārāk ilgs – matu laka tev var palīdzēt apsteigt māti dabu. Kad rozes būs sakaltušas, uzsmidzini tām matu laku – tas palīdzēs noturēt ziedu skaisto krāsu. 

Iever diegu adatā! Izmēģini šo triku tad, kad tev nav atlicis daudz laika, bet kaut ko steidzami vajag sašūt. Uzsmidzini matu laku uz diega gala un mazliet to saspied. Diega gals kļūs stingrāks un to daudz vienkāršāk būs ievērt šaurajā adaras acī. 

1442592950-hair-spray-uses

 

Sakārto savas uzacis! Tu vari būt ļoti noraizējusies par matiem uz tavas galvas, bet tie, kas atrodas mazliet zemāk, arī ir jāuzmana. Uz pirksta uzsmidzini mazliet matu lakas un izmanto to, lai piekārtotu uzacis. Tā tās neizies no savas vietas un kļūs daudz paklausīgākas. 

Aizsargā bērnu zīmējumus. Ne katrs ķeburu zīmējums būs mākslas darbs, bet daži no zīmējumiem ir pelnījuši ilgāku mūžu. Ja uz zīmējumiem, kas zīmēti ar zīmuļiem vai krītiņiem uzsmidzināsi matu laku, tas pasargās tos no izsmērēšanās.

Izglāb zeķbikses. Ja esi pamanījusi caurumu zeķbiksē, matu laka būs tikpat labs un drošs palīglīdzeklis kā līme un nagu laka. Matu laka padarīs šo vietu lipīgu, tādēļ zeķbikses tālāk neplīsīs. 

Lai ziedputekšņi nav pa visu māju. Mazliet matu lakas uz jaunu ziedu putekšņlapām (piemēram, tulpju un lilliju) palīdzēs putekšņiem neizplatīties pa visu māju. Tikai piesargies – neizmanto par daudz matu lakas! 

Statiskā elektrība. Mēs parasti dodamies uz veikalu pēc dārgajām bundžām, kas palīdz taviem svārkiem nelipt pie zeķbiksēm. Bet cik vērts ir izmest naudu par tik reti lietojamu produktu? Matu laka izraisīs to pašu (ja ne labāku) efektu. Tikai neizmanto to par daudz, citādi pati vairs nejutīsies ērti. Nepūt to tieši uz augštilbiem. Sākumā iepūt rokās un tikai tad izlīdzini pa vajadzīgajām vietām. 

Avots: www.goodhousekeeping.com

 

Leave a Comment