Pāris lietas, kuras nav ieteicams nēsāt sievietēm vecumā pēc 40

Krāsainas zeķubikses vai tīkliņ zeķubikses 

Izskatīga sieviete skaistā kleitā, bet kājās krāsainas zeķubikses… Izskatās pēc visparastākās skolnieces. Jums ir jāatceras, ka jums ir 40, nevis 10 gadi. Melnas vai ādas krāsas zeķubikses bez spīduma izskatās ļoti eleganti. Šāds apģērba gabals padara sievietes kājas daudz slaidākas. Ja jums tiešām gribas kaut ko neparastu, izvēlieties tumši brūnus vai bordo.

ошибки стиля

Ārkārtīgi augsti papēži

Sievietēm pēc 40 gadiem parasti ir daudz darba, viņām nākas bieži visur skraidīt. Tādēļ papēdis, kas pārsniedz 12 cm, ir īsta elle jūsu kājām. Turklāt ne visiem apģērbiem piestāv apavi ar ārkārtīgi augstu papēdi.

одежда для женщин после 40

Mugursoma

Ādas mugursomas 2016. gadā bija ļoti populāras. Mode ir gaistoša lieta, turklāt mugursomas vairāk paredzētas skolēniem. Sievietei pēc 40 mugursoma pieļaujama vien tad, ja dodaties ceļojumā vai pārgājienā. Ikdienas dzīvei ir virkne dažādu skaistu rokassomu.

одежда для женщин после 40

 

Lasi arī: Matu kopšana – ko visbiežāk darām nepareizi

 

Pusaudžu vecuma kleitas

Īsas un krāsainas kleitas ar ziediem vai citiem mīlīgiem dekoriem – tie nav paredzēti sievietēm pēc 40. Ja kaut kad jaunībā jums par šāda veida kleitu izteica komplimentus, neceriet, ka tāpat būt arī tagad.

одежда для женщин после 40

Noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

Avots

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sanita</cite>

    Izklausās tā ka sievietei 40 gados jakļūst vai jāģērbjas kā vecai tantei.

  • <cite class="fn">Aija</cite>

    Katrs ir tik vecs cik viņš jūtas. Neģērbjas priekš komplimentiem, bet lai būtu ērti un labi justos. Tādi stereotipi bija vecos laikos. Dzīvē jāiet uz priekšu, ne pa riņķi!!!

  • <cite class="fn">Elina</cite>

    Bezjedzigs raksts,…it ka sievietem nav pietiekami tadu bezjedzigu ‘likumu’…

Leave a Comment