“Par vienu patriotu mazāk” – No Krievijas aizbēgusi vēl viena šovbiznesa zvaigzne

Pēdējos mēnešos, kopš Krievijas uzsāktā kara, no šīs valsts aizbēgušas daudzas zvaigznes un bagāti cilvēki. Tagad šim sarakstam pievienojusies vēl viena spilgta Krievijas šovbiznesa zvaigzne.  

Ir grūti atrast cilvēku, kurš nezinātu, kas ir Semjons Sļepakovs. Šis ir populārs krievu vadītājs, dziesmu autors, komiķis, režisors un producents. Jau ilgu laiku Semjons piedalās televīzijas šovā Comedy Club.

Daudzi žurnālisti stāsta, ka Sļepakovs atstājis valsti. Klīst baumas, ka viņš pārcēlies uz Izraēlu. Semjons šo informāciju nekomentēja.

Lasi arī: Panākumu atslēga: kas katrai zodiaka zīmēm obligāti jādara 2022. gada vasarā

Mediji apgalvo, ka Sļepakovs savu dzimteni pametis Ukrainas kara dēļ. Viņš devās uz Izraēlu nevis ārstēties, bet lai pārvāktos tur dzīvot. Iepriekš Sļepakovs vairākkārt runājis par savu mīlestību pret Izraēlu. Dažās intervijās viņš jau atzinis, ka, ja pārcelsies dzīvot citur, izvēlēsies tieši šo valsti.

 

Jāatgādina, ka Izraēlu, kā savu jauno mītnes zemei izvēlējušas daudzas Krievijas zvaigznes – visspilgtākais piemērs ir Maksims Galkins un Alla Pugačova, kuri ļoti asi vērsušies pret Krievijas izvērsto karu un agresiju Ukrainā.

 

Martā Semjons gandrīz neko nepublicēja Instagram. Varbūt tas ir saistīts ar faktu, ka šis sociālais tīkls tika bloķēts Krievijas teritorijā.

Krievijas iebrukuma Ukrainā sākumā Sļepakovs uzrakstīja aicinājumu savam prezidentam ar lūgumu ātri atrisināt konfliktu.

 

Ko jūs domājata par šo mākslinieku un situāciju kopumā?

P.S. Dalieties ar savu viedokli komentāros.

Leave a Comment