Pagatavojiet universālas mitrās salvetes mājās paši

Kā rīkoties?

Papīra rulli ar roboto nazi pārgrieziet uz pusēm. Var izmantot arī biezāku tualetes papīru, jo tad nebūs jāgriež uz pusēm lielais rokas dvieļu rullis. Ļoti svarīgs ir tas, lai papīrs būtu salīdzinoši biezs. Ja vēlaties pagatavot divu veidu mitrās salvetes, izmantojiet vienu papīra dvieļa rulli, pārgrieziet to uz pusēm, un katru lieciet atsevišķā traukā, izmantojot citādas sastāvdaļas.

Universālās-tīrošās mitrās salvetes

Mitrās salvetes, ar kurām pēcāk varēsiet tīrīt dažādas virsmas, piemēram,  gatavo šādi – traukā, kurā ir ielikts rullis, lejiet iekšā krūzi ūdens, pus krūzi etiķa, tējkaroti šķidro ziepju un 5-10 pilienus jūsu izvēlētas ēteriskās eļļas. Pēc tam, kad papīrs būs viscaur izmircis, izņemiet no vidus daļas ārā kartonu – tam līdzi vilksies papīrs. Šādā veidā būs viegli ņemt pa salvetei un izmantot to tīrīšanas darbiem.

Mitrās salvetes, kas lieliski noderēs stikla tīrīšanai

Ja vēlaties pagatavot mitrās salvetes stiklu tīrīšanai, traukā sajauciet divas krūzes ūdens ar pus krūzi spirta un tikpat daudz galda etiķa. To visu sajauciet kopā un ielejiet traukā, kurā iekšā ielikts papīra rullis. Trauku aizver un atstāj kādu brītiņu ievilkties. Līdzko salvetes būs pilnībā sasūkušās, varat sākt tās izmantot stiklu tīrīšanas darbiem.

Ja jums noderēja mūsu padomi, iesakiet tos arī saviem draugiem!

Leave a Comment