Opra Vinfrija ne brīdi nenožēlo, ka izvēlējusies dzīvi bez ģimenes un bērniem

Dzīves modeļi ir tik ļoti dažādi un bieži vien savu laimi iespējams atrast arī tad, ja cilvēks neseko līdzi sabiedrībā nostiprinātajiem priekšstatiem. To ar savu piemēru pierādīja arī amerikāņu televīzijas slavenība un uzņēmēja Opra Vinfrija, kura intervijā portālam “People” atklājusi savas pārdomas, pieredzi un uzskatus par dzīvi bez ģimenes.

Amerikāņu slavenība, 65, ir iepazinusies ar savu ilggadējo partneri Stedmenu Grehemu kādā labdarības pasākumā tālajā 1986. gadā un kopš šī laika viņi dzīvojot kopā. Vinfrija atklājusi, ka sākotnēji domājusi, ka varētu arī uzsākt ģimenes dzīvi, taču tas viss apstājies tikai pie domas vien.

Opra Vinfrija portālam “People” intervijā gan atzinusies, ka bieži ir aizdomājusies par bērniem, ir izjutusi uztraukumu un bažas par to, ka viņa nespēs kādam sniegt mātišķu mīlestību, kādu tie būtu pelnījuši. Ar laiku sieviete gan sapratusi, ka sava bērna radīšana nav obligāta, un tas noteikti nav sievietes pienākums – savu mātes instinktu viņa varējusi realizēt palīdzot citiem cilvēkiem sev apkārt. Slavenība stāstījusi, ka sapratusi to, ka viņa nemaz nespētu uzņemties vecāka lomas atbildību.

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

COMMENTS

Leave a Comment