Novembra pirmajās dienās 4 zodiaka zīmju pārstāvji saskarsies ar nelaimes un neveiksmju krusu

Astrologi vairākām zodiaka zīmēm prognozējuši ļoti negatīvu novembra sākumu. Mēneša pirmajās dienās četru zodiaka zīmju pārstāvjiem burtiski uzgāzīsies virsū viss ļaunuma spēks, un šie nelaimīgie teju “noslīks” nepatikšanu un izmisuma virpulī. Karmas sitieni šos cilvēkus sagaidīs praktiski uz katra soļa.

Novembrī Ūdensvīri var gaidīt zemiskumu un nodevību visā, kas saistīts ar profesionālo sfēru, komunikāciju, tuviem radiniekiem vai kaimiņiem. Astrologi brīdina, ka ir iespējams sastapties ar lamatām darbā vai melīgām tenkām aiz muguras.

Nav izslēgts, ka pārstās darboties biroja tehnika, pazudīs dokumenti, atnāks nepatīkami paziņojumi. Tāpat iespējams, ka radīsies problēmas ar izglītību, diplomiem un dokumentiem.

Lasi vēl: Iespējams gaidāmas izmaiņas par transportlīdzekļu vadītāju veselības pārbaudēm

Zivīm šajā mēnesī nepaveiksies ar naudu. Šīs zīmes pārstāvjus var apmānīt, apzagt vai nodot. Nelietīgu rīcību var sagaidīt no draugiem, skolotājiem vai svešiniekiem. Zvaigžņu speciālisti precizē – Zivis var kļūt par krāpnieku upuriem.

Tāpat nav izslēgts, ka tuvs cilvēks izrādīsies nodevējs, vai arī zaudēs savu vietu Zivju acīs citu iemeslu dēļ. Iespējamas problēmas, kas saistītas ar izglītību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment