“Nodevības straume”: 3 zodiaka zīmes nokļūs ciešanu bezdibenī no 28. novembra

“Nodevības straume”: 3 zodiaka zīmes nokļūs ciešanu bezdibenī no 27. novembra

Astrologi noteikuši zodiaka zīmes, kuras no 27. līdz 30. novembrim atradīsies nelabvēlīgā stāvoklī. Trīs zvaigznāju pārstāvji nonāks liktenīgās krustcelēs. Jebkura nepareiza kustība izraisīs kritienu vai dūrienu mugurā.

Dvīņi tuvākajās dienās riskē nokļūt apmāna lokā. Šajā zīmē dzimušie var ciest no tuva cilvēka nodevības, kas viņus dziļi ievainos. Lai no tā izvairītos, astrologi iesaka vairāk laika pavadīt kopā ar draugiem, kā arī atklāti parunāt ar savu otro pusīti.

Lasi vēl: Kāpēc potētājiem cilvēkiem dod tik lielu brīvību? Atbild epidemioloģe

Tāpēc, ka Vērši visu savu laiku velta darbam, ir sākušas ciest viņu personiskās attiecības. Vērša partneris  var sākt apšaubīt savas otrās pusītes jūtas un jau būs noskaņots pārtraukt visas attiecības. Astrologi ir pārliecināti, ka, ja tuvāko piecu dienu laikā Vērši nemēģinās šo neprātu labot, tad viņi paliks vieni.

Tuvākā laikā var būt satricināta Vēžu finansiālā labklājība. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji riskē pazaudēt visu, ko ir sasnieguši ar grūtu darbu. Tomēr zvaigžņu speciālisti uzskata, ka ir iespēja izbēgt no kraha, galvenais ātri pieņemt lēmumu un nepalaist garām patiešām izdevīgas iespējas.

COMMENTS

Leave a Comment