Nemetiet ārā pistāciju čaumalas, jo tās jums turpmāk noderēs!

Ja arī jums dikti garšo pistācijas, tad būsiet priecīgi uzzināt, ka varat tās izmantot pa pilnu programmu. Izlasot mūsu rakstu, jūs noteikti vairs nemetīsiet ārā pistāciju riekstu čaumalas.

No sākuma īsti nevarēju saprast, kādēļ mans vīrs krāj pistāciju riekstu čaumalas. Es ne reizi vien biju mudinājusi viņu tās izmest, bet viņš vienmēr manījās tās kaut kur veikli noslēpt. Biju jau kādu laiku aizmirsusi (drīzāk vienkārši nepievērsu uzmanību), ka vīrs tās krāja, bet tad viņš sāka aizvien biežāk kaut ko garāžā meistarot. Kad ieraudzīja viņa garadarbus, biju šokā! Ko tik viņš nebija uzmeistarojis! Es tik ļoti iedvesmojos no vīra, ka sāku pati taisīt dažādus dekora elementus, devu bērniem taisīt mākslas darbus. Tagad mums abiem ar vīru ir hobijs – vakaros pie televizora grauzt pistācijas, lai brīvdienās varētu meistarot unikālus mākslas darbus!

Mums ne reizi vien ir noderējušas pistācijas arī draugiem dāvanām. Ticiet man – viņi vienmēr ir pārsteigti un priecīgi par to, ka dāvana ir paštaisīta, turklāt no tik viegli dabūjama izejmateriāla!

Lai redzētu vēl fantastikas idejas, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment