Merilina Kerro: Zodiaka zīmes, kurām gaidāms liels pārsteigums 2021. gada decembrī

Kādai no šīm zodiaka zīmēm pārsteigumi izrādīsies patīkami, bet kāds sāks skatīties uz dzīvi ne tikai caur rozā brillēm. Bet nepārdzīvojiet, mazas norādes no zvaigžņu puses palīdzēs pieņemt šos pārsteigumus ar pozitīvu noskaņojumu!

Zivis

Tavs mājasdarbs decembrim – uzzināt, kuras potenciāli romantiskās attiecības būs vienkārši jautras un vieglprātīgas, bet kuras paliks uz ilgu laiku. Un, kas ir vēl svarīgāk, tev vajadzēs ieraudzīt sarkanos karogus tur, kur citi tos nepamana. Tieši tie arī būs tas pārsteigums, lai arī ne pārāk patīkams.

Jupitera planēta atnesīs laimi šajā mēnesī, tāpēc, pat neskatoties uz negaidītiem atklājumiem, tu līdz decembra beigām pavadīs laiku lieliskā kompānijā, mierā un mīlestībā.

Mežāzis

Tavs laiks ir pienācis tieši decembrī. Tu būsi īsts boss. Merkurs šajā mēnesī atnesīs patīkamu pārsteigumu darbā vai mācībās. Visticamāk tas būs saistīts ar negaidītu iespēju atpūsties un atslābināties, nenodarot kaitējumu tavām ambīcijām.

Nākamais gads vispār tev būs visnotaļ veiksmīgs, un pirmās tā dāvanas tu saņemsi jau šī mēneša beigās, vēl pirms Jaunā gada. Galvenais, nebaidīties riskēt un vairāk uzticēties liktenim. Tas noteikti nav noskaņots sabojāt tev dzīvi.

Lasi vēl: Saņemot mirušo Covid pacientu no Vidzemes slimnīcas morga, tuvinieki izmisumā: ”Radinieka ķermenis..”

Skorpions

Šajā mēnesī tu esi noskaņots atdot nevis saņemt, un esi gatavs kaut ko upurēt, lai vēlāk baudītu sava darba augļus. Jo īpaši tas ietekmēs attiecības ar cilvēkiem.

Decembris tev pārsteidzoši dos “gudrību” attiecībās ar dažiem cilvēkiem. Tu apjautīsi, ka dažas attiecības ir toksiskas un būsi pārsteigts, cik viegli no viņām var atbrīvoties. Garīgā līmenī tas var būt grūti, bet kolīdz stress paliks aiz muguras, tu izjutīsi milzīgu atvieglojumu. Nometot lieko nastu, tu ieiesi 2022. gadā ar smaidu un vieglu sirdi.

Kerro īpaši izsakās par nākošajām zīmēm – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment