Mehdi Ebrahims Vafa nosaucis zodiaka zīmes, kurām piemīt maģiskas spējas: ”Viņi ir neparasti cilvēki”

Zināmais ekstrasenss Mehdi Ebrahims Vafa ir pārliecināts, ka maģiskās un ekstrasensorās spējas daudziem no mums ir dotas jau kopš dzimšanas. Bet zodiaka zīmju starpā var izdalīt 5 zīmes, kurām šīs spējas izpaužas īpaši spilgti.

Auns

Auns lieliski atšķir patiesību no meliem. Atrodoties līdzās Aunam, ir pilnīgi bezjēdzīgi izlikties un censties viņu apmānīt. Auns jūt, kad kāds viņam melo. Viņš ir lielisks psihologs, kurš atpazīst cilvēkus. Turklāt ne katrs var nokļūt viņa tuvumā. Auns nebaidās uzņemties papildus atbildību, viņa viedoklim vienmēr ir nozīme.

Dvīņi

Dvīņi ir pārsteidzoši cilvēki. Viņi viegli var atrast to, kas ir pazudis. Šo viņu spēju nav iespējams loģiski izskaidrot, bet gandrīz visi tuvie cilvēki to pamana. Šis talants Dvīņiem parādās jau bērnībā. Turklāt, pateicoties savai divējādai dabai, viņiem izdodas paskatīties uz vienu un to pašu problēmu no dažādiem rakursiem. Tas viņiem nodrošina profesionālus panākumus.

Lasi vēl: Lūk, ko Nostradams pareģoja par kodolieročiem šajā gadā! ”Viss nebūs kā plānots”

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs pēc dabas ir neticami jūtīgs un empātisks. Bet viņa emocionalitāte un jūtīgums ar laiku kļūst par dāvanu redzēt lietas uz priekšu. Iekšējā sajūta Ūdensvīru pieviļ ļoti reti. Ikvienā gadījumā vajag uzticēties Ūdensvīra priekšnojautām. Ar vecumu šī spēja tikai pastiprināsies.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment