Megana Mārkla atteicās pēc dzemdībām tievēt. Fani ar to ir neapmierināti

Pēdējā laika modes tendence ir vienā rāvienā savest sevi kārtībā teju uzreiz pēc dzemdībām. Liela daļa slavenību nebeidz pārsteigt sabiedrību, pēc dzemdībām uzreiz atgūstot lielisku figūru un vēl labāku kopējo ārējo tēlu.

Taču runa nav tikai par slavenībām, arī parastas sievietes aizvien biežāk uzreiz pēc dzemdībām ķeras klāt diētām, sporta zālei un pat liposakcijai, lai atbrīvotos no liekajiem tauku slāņiem vēdera apvidū.

Karaliskās ģimenes fani ir nesaprašanā par vienu lietu – kādēļ Megana Mārkla pēc dzemdībām nesaveda kārtībā savu ķermeni. Liela daļa interneta lietotāju ir izteikuši sašutumu Mārklas virzienā par to, ka viņai noteikti vajadzētu ievērot diētu, apmeklēt sporta zāli, nēsāt apģērbu, kas neizceļ viņas lieko svaru, kā arī daudz ko citu – un nekas no tā nav pozitīvs.

Meganas ikdienā ik uz soli ir asinskāri paparacī, kas tā vien gaida īsto brīdi, kad nofotogrāfēt Meganu no neīstā leņķa vai pieķert viņu pozā, kurā var redzēt, piemēram, dubultzodu, jo tieši tas pašlaik sabiedrībai ir pats aktuālākais – nomelnot sievieti, kas pavisam nesen laidusi pasaulē bērniņu.

Raksta turpinājumu un pamatojumu, kādēļ Megana pašlaik neko nedara ar savu figūru, lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment