Mana omīte cepa tik plānas pankūkas, tagad viņa nodeva šo recepti man

Pagatavošana:

  1. Ar blendera vai putošanas slotiņas palīdzību sakuliet olas, pakāpeniski pievienojiet cukuru, sāli, vaniļas cukuru.
  2. Turpinot kult, ielejiet pienu un ūdeni, pa daļām ieberiet miltus un kartupeļu cieti.
  3. Sviestu izkausējiet ūdens peldē, pievienojiet pankūku mīklai, kārtīgi samaisiet, tievā strūkliņā ielejiet vārošu ūdeni.
  4. Ļaujiet mīklai nostāvēties 30 minūtes, un pēc tam varat sākt cept.

Pankūkas sanāk ļoti maigas, plānas un turklāt labi satur formu un nejūk ārā. Pankūkas pasniedziet ar medu, ievārījumu, īpaši labi noder zemeņu ievārījums. Saglabājiet recepti savos krājumos, lai iepriecinātu ģimeni ar lieliskām pankūkām jau šajās brīvdienās!

Leave a Comment