Lūdz, tālbraucējiem šim pievērst uzmanību! Pretējā gadījumā var sanākt nepatīkami

Pēdējā mēneša laikā arvien biežāk tiek ziņots par gadījumiem, kad ar tukšām kannām apbruņojušies garnadži nolej degvielu no nepieskatītas traktortehnikas, vēsta “Degpunktā”.

Netālu no Kākciema Ropažu pusē kāds strādnieks visu rītu cītīgi darbojās mežā, un ap vienpadsmitiem izlēma doties paēst pusdienas. Kad vīrietis pameta harvesteru jeb traktoru, kas paredzēts koku gāšanai un atzarošanai, viņš nezināja, ka krūmājā slēpjas divi garnadži. Nelūgtie viesi katrs turēja rokā trīsdesmit litru kannu un gaidīja īsto brīdi, lasi skaties.lv

Lasi vēl: Jūs būsiet pārsteigti, kad uzzināsiet cik Latvijā pelna SĒTNIEKS! Četrciparu skaitlis

Apzagtā mežstrādnieka pazinēja Santa stāsta, ka attiecīgajā vietā bijis tikai viens ceļš izbraukšanai uz šoseju un zinātājs, redzot auto, varēja pārliecināties, ka transportlīdzekļi sēdējis tikai viens cilvēks, kurš nu devies prom un nav neviena, kas to pieskata. Tādējādi varēja tikt nolieta degviela.

Traktors bija aizslēgts, kā arī degvielas tvertnei uzliktas papildus slēdzenes, bet tas zagļus neapturēja. Viņiem bija līdzi instrumenti, ar ko uzlauzt visu, kas nepieciešams.

“Tā noteikti nav pirmā reize, kad tas paveikts. Viņiem ir taktika, kā to paveikt. Konkrētie cilvēki to dara ne pirmo reizi vien, un degvielu tirgo tālāk, iespējams, draugiem, kaimiņiem,” lēš Santa.

Līdzīgs gadījums nesen novērots arī Jūrmalas rajonā, Priedainē. Video kamera fiksēja garnadzi, kas rūpīgi darbojās ap kravas automašīnas bāku. Transportlīdzekļa īpašnieks vērsās policijā ar iesniegumu un stāstīja, ka cenšas rast veidus, kā cīnīties ar ļaundariem, raksta skaties.lv

Kā šo nepieļaut – lasi tālāk

Leave a Comment