Lietas, kuras ir bīstami darīt uz paģirām. Noteikti ņemiet vērā un iegaumējiet!

Vārds “paģiras” definē divus principiāli pretējus stāvokļus. Viena lieta rodas, ja tā var teikt, profesionāļiem, otra parādās pēc veselīgu cilvēku alkohola lietošanas. Pastāstīsim kāda ir būtiskā atšķirība un ko absolūti nevajadzētu darīt no rīta pēc vētrainas ballītes.

Ja mēs runājam par profesionālām paģirām, tas ir, alkoholiķu paģirām, tad tā ir etanola izvadīšana.. Etanols ir narkotika, no tā veidojas atkarība, un, kamēr asinīs ir noteikta tā koncentrācija, cilvēks jūtas vairāk vai mazāk labi. Tiklīdz koncentrācija samazinās, cilvēkam nepieciešama cita deva – tāpat kā ar visām zālēm. Līdz brīdim, kad viņš saņem šo devu, viņš ir smagu abstinences simptomu stāvoklī, ko sauc par alkohola abstinences sindromu.

Lasi vēl: Vīrs pazuda mēnesi atpakaļ. Sieva devās pie draudzenes, lai paraudātu, bet uz sliekšņa pamanīja pazīstamas botas

Veselīga cilvēka paģiras, tā sakot, ir principiāli atšķirīgs stāvoklis. Ja pirmajā gadījumā negatīvas sekas rodas etanola trūkuma dēļ, tad šeit, gluži pretēji, rodas problēmas, jo etanola ir daudz, vairāk nekā cilvēka enzīmu sistēmas spēj apstrādāt. Veselīga cilvēka paģiras ir saindēšanās, pirmkārt, ar acetaldehīdu, etanola oksidācijas produktu, kā arī alkoholisko dzērienu sastāvdaļu metabolītiem. Ja paģiras jau ir notikušas, tad jums jārīkojas tāpat kā ar jebkuru citu saindēšanos.

Lūk šo darīt nedrīkst paģiru laikā –  turpini lasīt tālāk

COMMENTS

Leave a Comment