”Lidl Latvija” informē savus klientus! ”Sekotāj! Mums ļoti patīk tevi iepriecināt ar balvām..”

Veikals ”Lidl” nesen sāka savu darbību Latvijā. Simtiem cilvēku gaidīja šo dienu un visbeidzot arī sagaidīja. 

Sociālajā vietnē ”Facebook” cilvēki dalās ar saviem labākajiem pirkumiem ”Lidl” veikalā un slavē produktu kvalitāti un, protams, arī cenas.

Lasi vēl: Sliktas ziņas šoferīšiem! Vai tiešām drīz nāksies braukāt ar sabiedrisko transportu…

Tomēr pēdējā laika ”Lidl” popularitāte interneta vidē ir nākusi par labu krāpniekiem, kuri uzdodas par ”Lidl” pārstāvjiem un izziņo viņu vārdā dažādus konkursus un izlozes.

”Lidl” pārstāvji to ir pamanījuši un savā oficiālajā kontā ”Facebook” dalījušies ar paziņojumu, kurā uzsver, ka viņi nekādā gadījumā no klientiem neprasītu bankas datus vai paroles. 

Lūk, ko viņi raksta:

‼️ Sekotāj! ‼️
Mums ļoti patīk tevi iepriecināt ar balvām dažādos konkursos. Diemžēl to savtīgos nolūkos izmanto viltvārži, rīkojot viltus konkursus, kuros tie mūsu vārdā cenšas tevi apkrāpt.
👉 Pirms iesaisties kādā konkursā vai pārsūti to draugiem un dalies ar to savos sociālajos tīklos pārbaudi, vai profils, kurā konkurss publicēts ir @lidllatvija (šādi mūs atradīsi gan Facebook, gan Instagram).
👉 Atceries, ka bankas dati vai paroles nav tā informācija, kuru tev prasīsim, lai tu varētu piedalīties izlozē par kādu balvu.
Oriģinālraksts:

Leave a Comment