Kuras ir spēcīgākās zodiaka zīmes katrā no 4 stihijām un no kurām ir jāuzmanās. Šo tu noteikti vēl nezināji!

Bet vājākā Gaisa stihijas zīme ir Dvīņi. Viņi ir vieglprātīgi, bieži nezina, ko īsti vēlas, tāpēc pusi dzīves var pavadīt meklējumos. Lai arī Dvīņi ir gudri, dzīves grūtības viņus biedē. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji visiem līdzekļiem cenšas izvairīties no sarežģījumiem, bet dažreiz –pārliek tos uz citu cilvēku pleciem.

Ūdens stihija

Godpilnā pirmā vieta starp Ūdens stihijas zīmēm pienākas Zivīm. Turklāt astrologi šo zīmi dēvē par spēcīgāko starp visiem zvaigznāju pārstāvjiem. Šeit ir zināms paradokss. Zivis tiecas attālināties no reālās pasaules, izveidojot savu, iluzoro pasaulīti. Tieši tas šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem palīdz tikt galā ar jebkādām negatīviem dzīves pavērsieniem un grūtībām, savā pasaulītē viņi jūtas drošībā. Tāpēc Zivis ilgstoši var paciest grūtības, gaidīt un ticēt labākajam.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kuras vienmēr jūt, kad tuvojas nepatikšanas. Velti jūs neklausat savai intuīcijai

Otrajā vietā starp Ūdens stihijas pārstāvjiem ir Skorpions. Šīs zodiaka zīmes galvenā vājā puse ir negatīvu emociju uzkrāšana, kuras viņš pēc tam izgāž uz draugiem, radiem un citiem apkārtējiem.

Bet Vēzi dēvē par Ūdens stihijas vājāko zodiaka zīmi. Šajā zīmē dzimušās personības ir ārkārtīgi neaizsargātas, jūtīgas, emocionālas. Ja blakus Vēzim nav neviena cilvēka, kurš viņam sniegtu stipru plecu, viņš ātri ieslīgst depresijā.

Leave a Comment