Ko noteikti nekad nedrīkst pieprasīt no vīrieša

  1. Atteikties no savām interesēm

Nevienam nepatīk, kad tiem liek atteikties no privātām vai profesionālām interesēm. Un jums arī droši vien nepatiktu, ja viņš pieprasītu jums nomainīt darbu, pārdot mīļāko lietu vai pārstāt apmeklēt skaistumkopšanas salonus. Tāpēc nepieprasīt arī viņam atteikties no kaut kā tāda, kas viņam patīk un ir svarīgs, savādāk pretī saņemsiet agresiju un aizvainojumu. Neko labu tas jūsu attiecībām nesniegs.

  1. Risināt jūsu problēmas

Daudzas sievietes uzskata, ka īstiem vīriešiem ir jārisina visas viņu vismazākās problēmas, pat ja viņas arī pašas to var izdarīt. Protams, atbalsts, ko sniedzam viens otram, ir svarīgs, un otram ir jāpalīdz. Bet dažas sievietes ļaunprātīgi izmanto šādu atbalstu, un no saviem vīriešiem pieprasa risināt burtiski visas problēmas, pārvēršoties par bezpalīdzīgu bērnu. Dažiem vīriešiem tas pat patīk, bet citi, tieši otrādi, pēc kāda laika no tādām sievietēm aizbēg.

  1. Ignorēt citas sievietes

Sievietēm ir jāsaprot un jāatceras, ka vīrietis vienkārši nespēj ignorēt citas sievietes. Tā ir nenormāla un neveselīga uzvedība. Protams, ja viņš pārāk bieži flirtē ar citām, tad jūs varat viņam izteikt aizrādījumu. Bet pārstāt skatīties uz skaistām sievietēm un pilnībā pārstāt komunicēt ar citām, viņš nevarēs nekad. Un tas nebūt nenozīmē, ka viņš ir gatavs jūs krāpt. Jo mums visiem patīk skatīties uz kaut ko skaistu, un tas nav pilnīgi nekāds noziegums.

  1. Lūgt piedošanu pirmajam

Dažas dāmas uzskata, ka visos strīdos solis pretī izlīgšanai ir jāsper vīrietim. Patiesībā pirmajam ir jāizlīgst tam, kurš jūt, ka ir tam gatavs. Ja jūs vēlaties saglabāt attiecības, tad dariet arī jūs tā labā kaut ko. Vīrietim nav jāskrien pie jums un ar ziediem rokās jālūdz piedošana jums katru reizi, kā jūs sastrīdaties, it īpaši, ja pie strīda iemesla esat vainīga arī jūs.

  1. Kļūt citādam

Dažu sieviešu vislielākais maldinājums ir tajā, ka viņas cer pārveidot savus vīriešus. Kas tāds notiek ļoti reti. Cilvēks var mainīties pats pēc savas iniciatīvas, tas var gūt pieredzi un uz tā pamata mainīt savu pasaules redzējumu, bet pārtaisīt cilvēku ar varu ir praktiski neiespējami. Netērējiet velti savu laiku un nervus. Labāk meklējiet tādu, kurš jums patīk tāds, kāds viņš ir.

  1. Jādara, jo ir vīrietis!

Ir pilnīgi nevietā prasīt kaut ko no vīrieša tikai tāpēc, ka viņš ir vīrietis. Daudzas sievietes rūpīgi savā galvā audzē stereotipu par “to īsto, vienīgo vīrieti”, bet, kad mīļotais pēkšņi kaut kādā ziņā tam stereotipam neatbilst, sāk prasīt no vīrieša kaut kādas darbības. Nevienam nav jāatbilst jūsu cerībām. Ja jums kaut kas nepatīk jūsu izredzētajā, tas nozīmē, ka jūs esat kļūdījusies savā izvēlē, meklējiet savu “ideālo vīrieti”, un nelikat mainīties tagadējam.

Abiem.lv

Leave a Comment