Kāzu datums spēj pastāstīt kāda būs jūsu laulības dzīve. Tas nav tikai cipars!

Kāzu datuma numeroloģija ir zinātniski pamatota laulību datuma izvēle, ko gadsimtiem ilgi izmantoja dažādas slavenības, karaļi un dižgari, lai veidotu laimīgu un saticīgu ģimenes dzīvi.

Parasti savu kāzu datumu jaunlaulātie izvēlās pēc kādiem noteiktiem kritērijiem: skaists datums, piemēram 07/07/2007, vai arī datums, kas saistīts ar kādu zīmīgu ģimenes notikumu. Daudzi ticīgie cilvēki cenšas salaulāties atbilstoši baznīcas kalendāram, lai saņemtu augstāko spēku svētību.

Taču prakse rāda, ka labāko laiku jums ieteiks tieši numeroloģija.

Lai varētu prognozēt, kādas būs laulāto attiecības, ir jāsaskaita viņu laulības skaitlis. Piemēram, viņi ir apprecējušies 23.07.2001. Skaitam kopā 2+3+7+2+1=15, tad vēlreiz saskaitām kopā 1+5=6. Tas nozīmē, ka viņu laulības skaitlis ir 6. Tālāk vienkārši skatāmies šī skaitļa nozīmi.

Viens

Šādā ģimenē valdīs miers un savstarpēja sapratne. Viņi nekad nenodos savas jūtas, lai arī viņu dzīvē pienāks brīdis, kad pāris atradīsies uz šķiršanas robežas. Tomēr mīlestība uzvarēs. Laulība, kuras skaitlis ir vieninieks, noteikti būs stipra, izturīga un ilgmūžīga. Vīrietis šādā ģimenē jutīsies galvenais, taču cienīs un novērtēs savu sievu, ieklausīsies viņas viedoklī. Sieviete vienmēr uztvers savu vīru kā ģimenes galvu, neaizmirstot, ka tieši viņa ir kakls, kas to galvu groza.

Divi

Ja ģimenes skaitlis ir divnieks, tad var vien nopriecāties, jo šādas ģimenes parasti veido garā un temperamentā līdzīgi cilvēki. Šādā ģimenē nekad nebūs nekādu problēmu, jo laulātie būs uz viena viļņa. Vīrietis šādā pārī jūtas komfortabli un omulīgi, jo neviens neapspiež viņa tiesības. Sieviete ir pavarda glabātāja, kas gatava gaidīt savu otro pusīti mūžīgi.

Trīs

Šādā ģimenē, savstarpējas sapratnes trūkuma dēļ, bieži radīsies nesaskaņas. Abi cenšas stiept segu katrs uz savu pusi, nemaz nedomājot par otru. Šāda laulība ir nolemta mūžīgiem strīdiem un konfliktiem, jo to veido atšķirīgu dzīvesveidu un uzskatu cilvēki. Vīrietis nav gatavs uztvert savas sievas vēlmes un mērķus, jo viņam svarīgāka ir paša brīvība. Sieviete vienmēr vairāk mīlēs bērnus, nekā savu vīru, kas arī kļūs par klupšanas akmeni ideālu attiecību veidošanai.

Četri

Šāda ģimene būs laimīga, ja vien viņiem būs daudz bērnu, jo tieši tie kļūs par labu attiecību stimulu. Katrs bērns padara šādu ģimeni stiprāku. Vīrietis parasti tendēts uz to, lai ģimenē būtu kārtība – sieva pie plīts un ar bērniem, bet viņš – ģimenes apgādnieks, kas gatavs upurēties savas ģimenes labad. Sievieti pilnībā apmierina viņas stāvoklis, viņa ir gatava sēdēt mājās, bērnu un vīra labad aizmirstot par karjeru.

Pieci

Šajā laulībā visam jābūt ideāli, jebkurš konflikts tiek risināts miermīlīgo sarunu ceļā, tomēr ir arī trūkums – viņi nekad nespēs atzīties, ka ir pretenzijas vienam pret otru, visu mūžu nodzīvojot ar aizvainojumu sirdī, bet smaidu sejā. Vīrietim nepatīk, ka runā pretī, taču vienmēr piecietīs, ja sieviete parādīs savu raksturu cilvēkos, mājās noliekot viņu pie vietas. Sieviete izjutīs brīvību it visā, kamēr nestāsies ceļā savam vīram.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment