Kas tieši vīriešus piesaista sievietes manikīrā

Sieviete vienmēr vēlas būt skaista. Tāpēc viņš pavada daudz pūļu, laika un naudas, lai rūpētos par savu izskatu. Ārējais skaistums nodrošina pašapziņu un spēku, padara tās neatvairāmas vīriešu acīs. Stereotipi, ka vīrieši nesaprot neko par sieviešu pievilcību, ir sen pagājuši.

Pašlaik daudzi stiprā dzimuma pārstāvji ne sliktāk par savas vājo pusīti, pārzin kosmētiskās procedūras, manikīru un daudzas citas lietas. Turklāt, gandrīz visiem vīriešiem ir pat personiskais priekšstats, kam dod priekšroku, kā jāizskatās meikapam, manikīram, frizūrai un garderobei, viņa dzīves partnerei.

Kam tad vīriešiem dod priekšroku manikīrā. Kā viņu uztverē, būtu jāizskatās ideālām sieviešu rokām, kas tieši izraisa viņu spēcīgo vīriešu sirdis, drebēt. Ja jūs domājat, ka šī informācija nav aktuāla, tad jūs ļoti kļūdāties. Nav neparasti gadījumi, kad vīrieši sapulcē baidās no pārāk ekstrēmiem manikīra veidiem. Jā, vīrieši pēc būtības ir konservatīvi, un ar tiem ir jābūt ļoti uzmanīgiem, veicot eksperimentus ar naglu formu, garumu un krāsu. Tātad, mēģināsim noskaidrot, kas vīriešu izpratnē tiek uzskatīts par ideālu manikīru.

Kāda ir forma un garums

Pirmkārt, nagiem jābūt kārtīgiem. Nav apgrauzti, aplauztas malas, aplupusi laka! Varbūtība, ka vīrietis atcerēsies manikīra krāsu, ir nenozīmīga, bet, ja jūsu nagu izskats sagrābj, to diez vai aizmirst. Lielākā daļa no spēcīgākā dzimuma uzskata, ka gari nagi ir vulgāri un dažreiz bīstami. Vidēja garuma nagi, noapaļoti beigās vai klasiska kvadrātveida forma – tas ir tas, kas tiek uzskatīts par skaistu. Ja jūs arī dodat priekšroku standarta klasikai, tad vīriešu acīs jūs esat tikai dieviete. “Kāpēc tā?” Pirmkārt, nagi, kas atgādina plēsoņu ķetnas, iztēlojamo iemeslu dēļ vīriešus biedē – ar tādiem nagiem viegli var ievainot sevi vai partneri. Otrkārt, ekstravagants ne vienmēr ir piemērots, jo tie izskatās absolūti nedabiski. Treškārt, ovāla vai kvadrātveida forma automātiski padara to īpašnieci par respektablu dāmu vīriešu acīs, kura ir cienīga saņemt viņu uzmanību un cieņu.

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment