Kādi ir labākie un paši sliktākie zodiaka zīmju pāri?

Sieviete – AUNS

Labākie pāri.

VĒZIS: Vēži ir apburoši. Viņu enerģija ļoti stipri pievelk Aunu sievietes. Vēži gūst patiesu baudu, esot kopā ar tik ļoti sarežģītajām Aunu sievietēm, un cenšas darīt visu iespējamo, lai šīs lēdijas būtu apmierinātas un laimīgas.

ZIVIS: Šie vīrieši ļoti labi saprot Aunu sievietes dabu un uz viņiem vienmēr var paļauties.

Sliktākie pāri. 

DVĪŅI: Neļaujiet Dvīņiem sevi apmānīt! Var jau būt, ka sākumā starp Jums uzliesmos kaisle, taču Dvīņu vīrieši ir pārāk emocionāli priekš līdzsvarotajām Aunu sievietēm.

LAUVA: Lauvu vīriešu vēlme dominēt kaitina neatkarīgās Aunu sievietes, tāpēc šo divu zīmju pārstāvji diez vai kādreiz spēs atrast kopīgu laimi.

Sieviete – VĒRSIS

Labākie pāri. 

VĒRSIS: Sievietei – Vērsim tās pašas zīme vīrietis var kļūt par īstu dvēsele radinieku, šīs zīmes pārstāvjiem ir visas iespējas radīt ļoti spēcīgu savienību.

VĒZIS: Vēžu vīrieši lieliski saprot jūtīgo Vēršu sieviešu dabu, tāpēc enerģētiskā līmenī viņi viens otru lieliski papildina.

Sliktākie pāri. 

LAUVA: Lauvu vīriešu ir pārlieku prasīgi attiecībā uz Vēršu sievietes mīlestību pret atpūtu un izklaidēm. Lauvām ļoti ātri apnīk vienveidīgais Vēršu sievietes dzīves piegājiens, bet viņas ļoti ātri nogurst no Lauvu mūžīgajiem pārmetumiem.

STRĒLNIEKS: Vēršu sievietēm nav nekas kopīgs ar Strēlnieku vīriešiem, jo viņa ir pārāk harmoniska, bet viņš piezemēts un mūžīgi saspringts.

Sieviete – DVĪŅI

Labākie pāri. 

VĒZIS: Vēžu vīrieši bieži vien atrodas savas īstās mīlestības meklējumos, bet Dvīņu sievietes ir tieši tās, kas šo mīlestību viņiem var dot, jo šo zīmju pārstāvji spēj saprasties no pusvārda.

SVARI: Svari un Dvīņi viens otru spēs lieliski papildināt – viņš ir neatkarīgs, viņa elastīga, tāpēc viņi nekad viens no otra nenogurs.

Sliktākie pāri. 

SKORPIONS: Dvīņu sievietes ir pārāk mierīgas priekš skarbā Skorpiona, viņš ir pārāk greizsirdīgs, bet Dvīņu sievietes dod priekšroku stabilitātei, nevis jūtu vulkāna izvirdumam.

JAUNAVA: Šie vīrieši ir pārāk mierīgi priekš Dvīņu sievietēm, taču tajā pat laikā šie vīrieši var ļoti ātri izvest viņas no pacietības.

Sieviete – VĒZIS

Labākie pāri. 

SVARI: Viņi ir stabili un pārliecināti par sevi, dod priekšroku balansa uzturēšanai starp privāto un profesionālo dzīvi. Šie vīrieši ideāli der Vēžu sievietēm, jo šīs sievietes ļoti augstu vērtē viņu uzticamību.

VĒRSIS: Vērsis ir stabils un piezemēts, taču tas nebūt nenozīmē, ka viņš neprot izklaidēt un dot Vēža sievietei tās emocijas, pēc kurām viņa tik ļoti alkst.

Sliktākie pāri. 

SKORPIONS: Priekš Vēža sievietes šis vīrietis ir pārāk enerģisks un kaislīgs, šo abu zīmju pārmērīga greizsirdība neļaus viņiem radīt stabilas attiecības.

JAUNAVA: Šīs abas zīmes ir ļoti kautrīgas savu jūtu izteikšanā, tāpēc vajadzīgās komunikācijas neesamība šajās attiecībās ar laiku pārvērtīs šo mīlestību katastrofā.

Sieviete – LAUVA

Labākie pāri. 

DVĪŅI: Šis džentlmenis ar labo sirdi ir spējīgs dot Lauvas sievietei īstu mīlestību, bet viņa apjūsmos viņa spēcīgo raksturu un mērķtiecību.

SKORPIONS: Attiecībās ar Lauvu Skorpionu vīrietis nekad nedominē, tātad viņi ir vienlīdzīgi un, vienreiz saejot kopā, viņi nekad nešķiras.

Sliktākie pāri. 

ŪDENSVĪRS: Šie vīrieši ir pārāk brīvību mīloši, bet Lauvai vajag kādu, kas viņu nekad nenodos, taču Ūdensvīrs vajadzīgajā laikā, visticamāk, lidināsies kaut kur mākoņos.

MEŽĀZIS: Brīvību mīlošā Mežāža daba neiet kopā ar mērķtiecīgo Lauvas sievieti, jo attiecībās ar Lauvu viņam vajadzēs pakļauties noteiktai sistēmai, ko viņš nekad nepiekritīs darīt.

Sieviete – JAUNAVA

Labākie pāri. 

SVARI: Šie vīrieši spītīgi seko savai pārliecībai, tāpēc, ja viņš ir nolēmis iekarot Jaunavas sievietes sirdi, tad viņš neatkāpsies, kamēr to nebūs izdarījis. Viņš prot rūpēties un nekad nesalauzīs Jaunavas sievietes sirdi.

MEŽĀZIS: Mežāzim izdodas “izvilkt” Jaunavas sievieti no viņas čaulas, jo viņu nebiedē viņas noslēpumainā daba. Ja Mežāža vīrietis iekaro Jaunavas uzticību, tad viņa pa īstam atvērs viņam savu sirdi un dvēseli.

Sliktākie pāri. 

VĒZIS: Šīs abas zīmes ir pārāk jūtīgas, kas traucē viņiem radīt stabilas attiecības.

ZIVIS: Zivis tāpat kā Jaunavas ir pārāk pieticīgas un pakļāvīgas, tāpēc diez vai viņiem izdosies radīt spēcīgu savienību.

Sieviete – SVARI

Labākie pāri. 

STRĒLNIEKS: Šis vīrietis ir pilnīgs Svaru sievietes pretstats, kas arī ir tas, kas abus šo zīmju pārstāvjus satuvina. Viņš ir kā Alfa, viņa – Omega, viņi kopā jūtas ļoti harmoniski.

LAUVA: Šo abu zodiaka zīmju pārstāvji ir īsti dvēseles radinieki, viņi lieliski papildina viens otru.

Par sliktākajiem pāriem lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment