Kad kūrortā pagaršoju šo desertu, nevarēju nepamēģināt to pagatavot mājās arī pati!

PAGATAVOŠANA

1. Abus banānus sagrieziet 12 vienādos gabaliņos, nomizojiet tos.

2. Izklājiet kārtaino mīklu un ar vienādām atstarpēm salieciet uz tās banānus. Apmēram 3 – 4 cm atkāpē no tiem veiciet iegriezumus līdz pat mīklas apakšējai daļai.

3. Šokolādes pastu mazliet uzkarsējiet un pēcāk vienmērīgi pārlejiet pāri banāniem.

4. Rūpīgi sarullējiet šo ruleti.

5. Uz cepamās pannas uzlieciet vienu silikona kēksa formiņu. Apkārt tai aplieciet sagatavoto banānu mīklā.

6. Sakuliet olu un ar to apsmērējiet savu banāna pīrāgu. Kēksa formiņā, kas atrodas pa vidu, ielieciet pāris šokolādes gabaliņus. Cept gardumu nepieciešams 180 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes.

7. Un banānu deserts ir gatavs! Labu apetīti!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment