Kā izskatās arī Latvijā zināmā televīzijas programmu vadītāja atdusas vieta uzreiz pēc bērēm

Kā tika vēstīts, Maskavā 89 gadu vecumā miris televīzijas programmu vadītājs un diktors Igors Kirillovs, kurš vairāk nekā 20 gadus vadīja programmu “Vremja”. Viņš bija viens no PSRS televīzijas galvenajiem simboliem.

Slavenais diktors Igors Kirillovs nomira 29. oktobrī 89 gadu vecumā. Televīzijas un radio vadītāja bēres notika aiz slēgtām durvīm. Kirillovs tika apbedīts Novodevičas kapsētā, vēsta krievu mediji.

Ir zināms, ka pirms nāves Igors Kirillovs piedzīvoja stipras sāpes kājas amputācijas dēļ. Pirms tam diktoram tika noteikta diagnoze – apakšējo ekstremitāšu tromboze.

Lasi vēl: ”WhatsApp” nācis klajā ar svarīgu informāciju visiem lietotājiem: daudzi no jums pat nenojauš par šo

Kirillovs slimnīcā pavadīja veselu mēnesi, taču viņa stāvoklis tikai pasliktinājās. Ietekmēja viņa veselību arī koronavīruss. Diemžēl Kirillovs neizturēja. 

Atvadu ceremonija ar diktoru notika 2. novembrī. Igors Kirillovs tika apbedīts tajā pašā dienā Novodevičas kapsētā. Diktora kaps atrodas vienā no centrālajām alejām, blakus Elīnas Bistritskas apbedījuma vietai.

Pēdējā dzīves ceļojumā mākslinieku pavadīja viņa radinieki, draugi un kolēģi. Taču viņa paša meita, kas dzīvo Vācijā, nebija ieradusies atvadīties no tēva.

Daudzi Igora Kirillova kolēģi ir sašutuši par šādu sievietes rīcību. Tomēr daudzi arī nevarēja atvadīties no Igora, jo apbedīšanas ceremonija notika aiz slēgtām durvīm.

Lūk, fotoattēli no PSRS simbola atdusas vietas

Turpinājumu lasiet tālāk

COMMENTS

Leave a Comment