Jūs būsiet pārsteigti, kad uzzināsiet iemeslu, kādēļ gultā jāliek ziepju gabaliņš!

1 (2)

Pēc smagas darba dienas tā vien gribas pēc iespējas ātrāk tikt līdz gultai un aizmigt līdz pat rīta gaismai. Bet miegu var izbojāt krampji, kuriem ir pakļauti nogurušie muskuļi. Krampji nakts vidū ir ļoti izplatīti sportistu un jauno māmiņu vidū.

“Idejukabata.lv” padalīsies ar dažiem pārbaudītiem veidiem, kā tikt vaļā no krampjiem nakts vidū.

 

Kas palīdzēs pret krampjiem?

Ziepes

Visvieglākais veids – ielieciet gultas kājgalī gabaliņu ziepju. Labāk, ja to paliek zem palaga, bet var atstāt arī vienkārši zem segas. Neticami, bet tas strādā! Starp citu, ja spazmas un krampji sākas dienas laikā, vienkārši pielieciet klāt ziepju gabaliņu, un spazmas būs kā nebijušas.

Sālījums

Krampju iemesls bieži vien ir dehidratācija, tajā pašā laikā, nav ieteicams uz nakti dzert daudz ūdeni. Var palīdzēt sālsūdens vai marinādes šķirdums, jo tajā ir daudz sāļi, kas palīdz saglabāt organismā ūdeni.

Banāni

Krampjiem palīdz produkti, kuros ir augsts kālija sastāvs. Tie var būt banāni, dateles, nektarīni, kāposti vai jūras zivis.

Karsta vanna

Ja Jums dienas laikā nācies daudz staigāt vai ilgi atrasties uz kājām, pirms gulētiešanas ieejiet karstā vannā. Ja Jums nav tāda iespēja, tad pielieciet siltu kompresi nomocītajiem muskuļiem. Mans iemīļotākais veids, kā tikt vaļā no krampjiem.

Šīs vienkāršās metodes palīdzēs Jums gulēt bez nekādiem traucējumiem! Iesakiet arī draugiem, lai viņi arī zina, kā rīkoties šādās situācijās.

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment