Ja vēlies izskatīties tik pat labi, kā Beyonce, tad tev jāizlasa šis raksts

  1. Džons ieska krēmu ap acīm izmantot visai sejai. Šādu līdzekļu sastāvā ir vairāk aktīvo vielu, un sastāvdaļas spēj iekļūt pietiekoši dziļi. Gala rezultātā krēms pastiprina asinsriti, novērš sīkās mīmikas krunciņas, mitrina, jo tas ir domāts maigajai, jūtīgajai zonai.

Bet! Ja jūsu āda ir ar tieksmi izdalīt papildus taukus, akni un tā tālāk, tad pakonsultējieties par piemērota līdzekļa izvēlēšanos ar kosmetologu, jo dažas sastāvdaļas var negatīvi ietekmēt problemātisku un kombinētu ādu, aizsprostojot poras.

Lasi vēl: Skaistai sejas ādai: uzlējums, vingrojumi un masāžas

  1. Sejas krēmu uzklājiet dekoltē zonā un uz kakla, rokām un pat kājām. Tāds līdzeklis vienmēr būt aktīvāks, nekā parastie ķermeņa produkti.
  2. Pārskatiet savu ēdienkarti: iekļaujiet savā ēdienkartē glāzi kāpostu sulas: piemēram kalē vai lapu kāpostu sulu. Šīs šķirnes satur lielāku vitamīna K daudzumu, un tieši tas regulē un aktivizē vielmaiņas procesus un šūnu atjaunošanos.

Šīs vielas trūkumu kompensēt var arī ar gurķu, spinātu, ābolu, banānu un burkānu palīdzību. Veselīgas ēšanas dzīvesveids netraucēs nevienam – vai jūs izskatāties jauna vai veci, tieši pilnvērtīga ēdienkarte bez kaitīgajiem produktiem kļūs par jaunības un enerģijas ķīlu jebkurā vecumā.

Leave a Comment