Īstās supersievietes ir šo zodiaka zīmju pārstāves

Varētu teikt, ka viņas nudien ir varones, jo spēj izdarīt visu, kas jāizdara! Vīrieši, mācieties no šīm sievietēm!

Tas nebūt nenozīmē, ka citu zodiaka zīmju pārstāves nav lieliskas, vienkārši ir sanācis, ka tieši šīs 3 zodiaka zīmes ir visizdarīgākās un čaklākās.

MEŽĀZIS

Viņa nekad nav baidījusies no darba, patiesību sakot, viņa to dara ar lielu entuziasmu arī tad, ja par to nav īpaši lielā sajūsmā. Neskatoties uz to, ka arī viņai ir slinkuma uzplūdi, uz citu zodiaka zīmju fona, viņa tik un tā paliek par visčaklāko zodiaka zīmi. Mežāžu sievietes ir lieliskas mātes, jo spēj saplānot laiku tā, ka tā pietiktu gan bērniem, gan vīram, gan arī sev. Viņas ir supersievietes, jo vairākus darbus spēj veikt vienlaicīgi, turklāt veikt tos ļoti labi!

JAUNAVA

Kaut arī reizēm sūdzas par sūri grūto dzīvi, viņa tik un tā daudz spēj paveikt. Dažiem pat var likties, ka viņa nemāk atpūsties, vai ka viņai vienkārši tam nav laika. Ja Jaunava dara to, ko viņa mīl darīt, tad atpūta nemaz nav nepieciešama. Jaunavas ir tās sievietes, kas pat apslimušas dodas uz darbu un strādā.

Viņas ir ne tikai morāli, bet arī fiziski spēcīgas, un neviens pārbaudījums nav neuzveicams. Šī sieviete mīl konkurenci un redzēt darba augļus, viņai patīk būt labākajai un parādīt citiem, ko viņa spēj.

LAUVA

Lauva ir supersieviete, jo apvieno gan daili, gan darbu. Kaut arī citiem liekas, ka viņas garie nadziņi traucē viņai darīt darbus pilnvērtīgi, Lauva iet un dara, un pierāda pretējo! Arī Lauvai patīk konkurence, un viņa nebaidās parādīt savas spējas arī citiem. Diezgan lielu lomu spēlē arī viņas šarms, kas palīdz dažādas lietas vieglāk organizēt un salikt pa plauktiņiem, ja ir iesaistīti citi cilvēki un viņu vēlme palīdzēt.

Zvaigžņu Tulks

Leave a Comment