Ir lietas, kuras nekādā gadījumā nedrīkst aizņemties no citiem. Seni ticējumi

Trauki

Trauki uzlādējas no mājokļa enerģētikas un uzsūc to. Tāpēc, ja kāds citam cilvēkam vēl ko sliktu, viņš var iedot viņam palietot savu krūzīti, šķīvi, karotīti vai jebkuru citu trauku, virtuves piederumu. Neaizdodiet nevienam citam savus traukus, kā arī nepieņemiet tos – labāk neizaicināt likteni.
Ezotēriķi uzskata, ka traukos uzkrājas lielākoties mājokļa un ģimenes negatīvā enerģija, tāpēc sveši trauki tavā lietošanā var izraisīt veselības problēmas, baiļu un nakts murgu parādīšanos, neveiksmes un citas sliktas lietas.

Un pats, pats svarīgākais – sāls!

Sāli nedrīkst aizdot nekad un nekādā gadījumā. Ja tavi kaimiņi tev ir palūguši aizdot sāli, tu vari to izdarīt tikai ar nosacījumu, ka tā ir izsniegta kā dāvana. Sāls enerģētika ietekmē cilvēku likteņus. Tas ir produkts, kuru izmanto kā vienu no vissvarīgākajiem maģisko rituālu komponentiem, tāpēc arī pieņemt to no citiem cilvēkiem nedrīkst nekādā gadījumā. Cilvēki, kas ir aizdevuši sāli vai to aizņēmušies, ir saslimuši, izšķīrušies no mīļotā cilvēka vai pat cietuši smagos nelaimes gadījumos.

Leave a Comment