Īpašs horoskops: Tīģeris 2022. gadā apdāvinās ar naudu un mīlestību SEPTIŅAS zodiaka zīmes

Neskatoties uz to, ka tīģeris ir plēsējs, nākamais gads būs draudzīgs un veiksmīgs uzreiz vairākām zodiaka zīmēm. Vieniem 2022. gads atnesīs finansiālu labklājību un pakāpšanos pa karjeras kāpnēm, bet citiem lieliski sakārtosies privātā dzīve.

Astrologs Sergejs Bezborodnijs, Zinātniskās astroloģijas skolas vadītājs, pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm, saskaņā ar austrumu horoskopu, Tīģeris atnesīs veiksmi.

Žurka

Žurka un Tīģeris atrodas draudzīgās attiecībās, lai arī ļoti atšķiras izmēru ziņā. Tāpēc Žurkām 2022. gads veidosies veiksmīgs. Šīs zīmes pārstāvjiem sakārtosies visi apstākļi, lai notiktu virzība uz priekšu darbā un sabiedriskās aktivitātēs. Konflikti ar radiniekiem un kolēģiem ies ar līkumu.

Tīģeris

Gada patrons neapvainos to, kas dzimis viņa gadā. Tīģera zīmē dzimušajiem šis periods būs veiksmīgs visās sfērās, bet jo īpaši attiecībā uz nekustamā īpašuma iegādi, pārcelšanos uz citu pilsētu vai valsti. Tāpat nākamā gadā izdosies izraudzīties labu vietu, lai iegūtu izglītību. Dažus zīmes pārstāvjus sagaida apjomīgs mantojums.

Trusis

Arī trusis atrodas draudzīgās attiecībās ar Tīģeri. Vairums šīs zīmes pārstāvju plāni tiks realizēti. Tomēr, ja ir nenosegts parāds, piemēram, hipotēka, labāk to aizvērt, jo savādāk var rasties problēmas.

Pūķis

Pūķis lieliski saprotas ar Tīģeri. Nākamajā gadā šīs zīmes pārstāvji var rēķināties ar veiksmi oficiālos jautājumos. Gads būs veiksmīgs arī no finanšu skatu punkta, īpaši gada otra puse. Astrologs iesaka Pūķiem piedalīties loterijās un izspēlēs – ir labas iespējas vinnēt.

Lasi vēl: Kariņš paziņo, kad gaidāms jauns Covid-19 vilnis un kas tiks darīts tā ierobežošanai

Zirgs

Zirgs un Tīģeris ir sirdsdraugi. Tāpēc šo zīmi pavadīs veiksme. Nākamā gadā Zirga zīmē dzimušie varēs veiksmīgi nomainīt darba vietu. Ja viņi satiks jaunu partneri, privātā dzīve arī veidosies pozitīvi. Viņus sagaida karjeras izaugsme, nav izslēgta uzvara konkursos un sacensībās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment