IKEA atklāšana jau šonedēļ – viss mājoklim zem viena jumta

Šā gada 30.augustā Zviedrijas mājokļa labiekārtošanas preču tirgotājs IKEA atvērs savu pirmo veikalu Latvijā. Tas būs lielākais IKEA veikals Baltijas valstīs, un tajā būs pieejami vairāk nekā 8000 preču – viss mājoklim nepieciešamais zem viena jumta. Trīs dienas pirms veikala atvēršanas IKEA iepazīstina ar veikalu un piedāvājumu Latvijas iedzīvotājiem.

“IKEA vīzija ir radīt labāku ikdienas dzīvi daudziem. Lai to īstenotu, mēs piedāvājam plašu laba dizaina, funkcionālu mājokļa labiekārtošanas preču klāstu par tik zemu cenu, lai to varētu atļauties pēc iespējas vairāk cilvēku. Viss, ko mēs IKEA darām, tiek veikts, paturot prātā, ka cenai jābūt pieejamai, un par pircējiem ir jārūpējas ? tas attiecas gan uz preču dizainu, gan ražošanu un izplatīšanu,” tā, izrādot veikalu masu mediju pārstāvjiem, pastāstīja IKEA Latvija veikala vadītāja Inga Filipova.

IKEA veikalā pircēja ceļš sākas ekspozīciju zālē 2. stāvā, kur lielākā daļa piedāvāto mēbeļu un risinājumu būs apskatāma vairāk nekā 50 telpu iekārtojumos. Pēc ekspozīciju zāles jādodas tālāk uz tirdzniecības zāli, kur atrodas vairums interjera priekšmetu, un visbeidzot apmeklētājs nonāk pašapkalpošanās zālē, kur var paņemt izvēlēto. Visas veikalā pieejamās preces iespējams vest mājās uzreiz pēc iegādes. Pircējiem piedāvājam arī dažādus pakalpojumus ? preču iegādi uz nomaksu, piegādi, maiņu un atpakaļatdošanu un citus.

Saskaņā ar I. Filipovas sacīto jaunais IKEA veikals daudziem apmeklētājiem būs jauna pieredze, jo viss, kas nepieciešams mājokļa iekārtošanai, sākot ar mēbelēm un beidzot ar interjera priekšmetiem, galda piederumiem un citām lietām, būs pieejams zem viena jumta, turklāt to varēs uzreiz vest mājās, pat tad, ja iegādāta virtuves iekārta.

Raksta turpinājums – nākamajā lapā!

Leave a Comment