Ideāls ēdiena pasniegšanas veids, kur pat “šķīvis” ir ēdams – žuljēns maizes klaipiņā

Pagatavošana:

  1. Fileju novāriet, tad sagrieziet mazākos gabaliņos un apcepiet, līdz tiks iegūta zeltaina kārtiņa. Ð¶ÑŽÐ»ÑŒÐµÐ½ в булочке с грибами
  2. Sēnes sagrieziet plānās šķēlītēs, pēc tam apcepiet tās. Ð¶ÑŽÐ»ÑŒÐµÐ½ в булочке
  3. Sīpolus sagrieziet kubiciņos, pievienojiet klāt sēnēm un apcepiet, līdz tie kļūs caurspīdīgi.
  4. Sēnēm un sīpoliem klāt lieciet vistas gaļu, rūpīgi visu samaisiet un pielejiet klāt 150 ml skābā krējuma. Šajā brīdī pievienojiet klāt arī garšvielas. Ð²ÐºÑƒÑÐ½Ñ‹Ð¹ жюльен в булочке
  5. Sutiniet uz uguns kādas 15 minūtes, tad noņemiet ēdienu nost no plīts, mazliet atdzesējiet.
  6. Katrai maizes bulciņai nogrieziet nost tādu kā vāciņu, izņemiet ārā mīkstumiņu. Tad pildiet bulciņas ar pildījumu, apberiet visam pāri sarīvēto sieru. ÐºÐ°Ðº приготовить жюльен в булочке
  7. Lieciet bulciņas cepeškrāsnī un cepiet tik ilgi, līdz siers būs pilnībā izkusis. Ð¶ÑŽÐ»ÑŒÐµÐ½ запеченный в булочке
  8. Un žuljēni bulciņās ir gatavi! Lai jums labi garšo! Ð¶ÑŽÐ»ÑŒÐµÐ½ в булочке с курицей

 

Neaizmirstiet dalīties arī ar citiem!

Avots

Leave a Comment