Globa nosaucis trīs zodiaka zīmes, kuras līdz marta beigām spēs iegūt kaudzi naudas; bez jokiem!

Krievu astrologs, publicists un rakstnieks Pāvels Globa savās prognozēs par martu norāda, ka pirmais 2022. gada pavasara mēnesis daudziem nebūs viegls finanšu plānā. Daudz maz neslikti ies Svariem un Skorpioniem. Tomēr mēneša otrā pusē zvaigžņu situācija ļoti izmainīsies, un Merkurs vairs nebūs tādā stāvoklī, kāda tas bija marta sākumā.

Bet tas nozīmē, ka vēl trīs zodiaka zīmes iegūs reālu iespēju izlabot savas finanšu neveiksmes un problēmas, viņi burtiski iegūs vērienīgu naudas summu un pagūs ielēkt finanšu veiksminieku pēdējā vilcienā.

Auns

Līdz šim Auniem darbā viss veicas gluži labi, bet naudas vienalga nepietiek visam, ko gribās. Globa apgalvo, ka ar marta otru pusi šī situācija izmainīsies: jūs varēsiet iegūt retu iespēju, kādu piedāvājumu, kurš jums palīdzēs bez jebkāda veida riska uzreiz kļūt bagātākiem un iegūt vērienīgu naudas summu. Neatsakieties, protams, ja vien piedāvājums nav saistīts ar kaut ko kriminālu.

Lasi vēl: 88 gadu vecumā no šīs dzīves šķīries aktieris, kuru bieži redzējām uz TV ekrāniem

Dvīņi

Dvīņi ir patiešām laimīgi, jo sākotnēji marts viņiem negatavoja nekādu veiksmi finanšu ziņā. Bet Merkura stāvoklis radīs īslaicīgu iespēju periodu šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem: jūs iespēja parādīsies periodā no 16. līdz 19. martam. Tikai šīs trīs dienas atnesīs kādus pārsteidzošu iespēju, kuru realizējot, jūs varēsiet uzlabot savu finansiālo stāvokli.

Turpini lasīt tālāk

Leave a Comment