Gada karaļi: zodiaka zīmes, kuras būs VEIKSMĪGĀKĀS Ūdens Tīģera gadā; pavisam drīz

2022. gada iestāšanās sola dažām zodiaka zīmēm virsotņu sasniegšanu un veiksmi gan darbā, gan privātajās lietās. Ūdens Tīģeris ir izraudzījies tikai 6 zodiaka zīme, kurām atnesīs panākumus dažādās sfērās.

Auns

Auniem gads sola panākumus darījumos, kas saistīti ar nekustamo īpašumu. Jebkura veida darbības – pirkšana, pārdošana, izīrēšana – var atnest labu peļņu un sniegt pasīvos ienākumus. Pateicoties Aunu pūliņiem pagātnē, jaunajā Tīģera gadā viņi gūs panākumus darbā.

Tā kā Auni ir ļoti strādīgi un neatlaidīgi savā darbā, Tīģeris būs viņiem labvēlīgs karjeras veidošanas ziņā.

Jaunava

Tīģera gads neatnesīs Jaunavām naudu finanšu plānā, bet viņus arī neapdalīs. Šis gads atnesīs Jaunavām lielu veiksmi mīlas attiecībās.

Gan vīriešiem, gan sievietēm, kas dzimuši šajā zodiaka zīmē, būs daudz pielūdzēju, un viņu vidū noteikti atradīsies cilvēks, ar kuru izveidot ilgstošas attiecības.

Galvenais Jaunavām nekļūdīties ar sava pavadoņa izvēli, jo var gadīties, ka pretējā dzimuma pārstāvji vienkārši būs apburti ar Jaunavu valdzinājumu. Savu otro pusīti jāizvēlas racionāli.

Pārāk dedzīgas attiecības var atnest tikai vilšanos. Ja starp dažādajiem kandidātiem Jaunava spēs izraudzīties savu partneri ar prātu, tad tā būs ļoti ilga un stipra savienība, kas visticamāk aizvedīs līdz laulībām.

Skorpions

Arī Skorpionus sagaida panākumi darba jautājumos, viņi var rēķināties ar paaugstinājumu darbā. Turklāt, Skorpioni var atrast savu īsto mīlestību. Abas sfēras nekāda ziņā netraucēs viena otrai, tās būs harmonijā.

Panākumi darījumos būs, bet nevajag rēķināties ar ļoti spēcīgu izrāvienu uz priekšu. Ienākumi pieaugs maziem, bet stabiliem soļiem, un labāk šo procesu nesteidzināt.

Ja Skorpioni nolems strauji palielināt savus ienākumus, tad labāk no šīs idejas atteikties, jo pastāv liels apmāna risks.

Lasi vēl: Mūžībā devies izcils Latvijas mākslinieks: ”Bez viņa būs grūti”

Strēlnieks

Viss Tīģera gads būs labvēlīgs Strēlniekiem, un viņiem veiksies jaunu lietu uzsākšanā. Tā kā šis būs Ūdens Tīģera gads, tad Strēlniekiem vajag nedaudz samazināt savu degsmi.

Strēlniekiem vajag izlikt sevi darbā un attiecībās, bet reizēm iziet uz kompromisu, jo tikai tad Tīģeris dos viņiem iespēju izbaudīt sava darba augļus. Tīģeris vairākkārt pavairos Strēlnieku pūles un apbalvos viņus finanšu plāna, īpaši gada beigās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment