Farmaceite: ādas kopšana rudenī ir tikpat svarīga kā vasarā

Pārdomāta kopšanas līdzekļu izvēle

Izvēloties ādas kopšanas līdzekļus, ir svarīgi pievērst uzmanību to ražotājam un sastāvam. Visdrošāk kosmētiku ir izvēlēties aptiekās, jo tā ir pārbaudīta – līdzīgi kā medikamentiem, arī aptiekās nopērkamajai kosmētikai iedarbību pēta klīniskajos pētījumos. Pie tās izveides strādā gan ārsti dermatologi, gan kosmetologi, gan farmaceiti. Turklāt daļa aptiekas kosmētikas sastāv tikai no dabīgām izejvielām. Aptiekās nopērkamajai dermokosmētikai piemīt ārstnieciskas īpašības, kas palīdz novērst dažādas ādas problēmas, piemēram, akni, ādas sausumu un lobīšanos, apsārtumu. Tā arī spēcīgāk un efektīvāk iedarbojas pret krunciņām, jo aptiekā nopērkamie krēmi satur retinola esterus, kas ādā pārveidojas par A vitamīnu – tas mazina grumbas un padara ādu zīdaini maigu. Aptiekās arī ir nopērkama kosmētika uz termālā ūdens bāzes, kam piemīt nomierinošas un pretkairinājuma īpašības – arī tas ir pierādīts daudzos zinātniskos pētījumos.

Individuāla ādas stāvokļa pārbaude

Vienlaikus jāpatur prātā, ka ādas kopšanas prasības katram no mums ir atšķirīgas, tādēļ, pirms iegādājaties kosmētiku rudens sezonai, vislabāk ir uzklausīt lietpratēja padomu vai vēl labāk – veikt īpašu ādas stāvokļa pārbaudi, lai noskaidrotu, kuri ādas kopšanas produkti būs piemēroti tieši Jūsu ādai. Kā to izdarīt? Šāda ādas pārbaude ir pieejama aptiekā uz vietas, tai var pieteikties BENU Aptiekas mājaslapā sadaļā “Pakalpojumi”. Pārbaudes gaitā ar īpašu aparatūru Jums tiks veikts diagnostisks ādas tests, nosakot ādas mitruma līmeni, U-zonas taukainību, T-zonas taukainību un ādas elasticitāti. Savukārt skaistuma konsultanti Jums ieteiks, kurus līdzekļus vislabāk izvēlēties, un konsultēs par to pareizu lietošanu.

Rūpējieties par sevi laikus

Z.Ozoliņa aicina ikvienu savlaicīgi padomāt par savas ādas veselību, jo nepareiza un apstākļiem neatbilstoša ādas kopšana ne vien vairos ādas diskomfortu, bet var novest arī pie dažādām ādas problēmām. Rūpējoties par klientu labsajūtu un ādas veselību rudenī, BENU Aptieka piedāvā skaistuma nedēļas nogales – piektdienās, sestdienās un svētdienās – 25% atlaidi kosmētikas iegādei.

BENU Aptiekas ir daļa no Eiropas mēroga aptieku tīkla, kas apvieno aptuveni 700 aptieku Čehijā, Šveicē, Nīderlandē, Ungārijā, Serbijā, Slovākijā, Igaunijā un Lietuvā. BENU Aptieku tīkls ir viens no vadošajiem zāļu mazumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, kas apvieno vairāk nekā 70 aptiekas visos lielākajos valsts reģionos. BENU Aptiekās Latvijā strādā vairāk nekā 400 darbinieku.

Leave a Comment