Esat gatavojuši cūkgaļu kažokā? Siekalas vien tecēs, kamēr gatavosiet

Tik laba recepte, ka nespēju vien pretoties tai un gatavoju katras brīvdienas. Mana ģimene brīvdienas gaida kā svētkus, jo zina, ka tiks pagatavota garda jo garda maltīte.

Sastāvdaļas:
● cūkgaļa
● tomāti
● siers
● sinepes
● sāls, pipari, citas garšvielas pēc Jūsu ieskatiem
● sēnes
● spināti

Pagatavošana:
Cūkgaļu sagriež gabalos, liek veidnē, uzber sāli, piparus, citas garšvielas, uzklāj sinepes.
Virsū liek kārtu sagrieztu sēņu, bet virsū sēnēm liek tomātu šķēlītes un uzkaisa rīvētu sieru.
Pārkaisa ar sakapātiem spinātiem.
Cep 220°C temperatūrā, 1 stundu. Tas arī viss!

Iesaki šo rakstu citiem!
loading...

Pievienot komentāru