Divus gadus vecs bērns nejauši nogalina 25 gadu vecu jaunieti: ”Diemžēl cietušais no gūtajām traumām nomira”

ASV Džordžijas štatā miris vīrietis, kuru netīšām sašāvis divus gadus vecs bērns, ziņo policija. 25 gadus vecais Dastins Valters 5. decembrī atrasts savās mājās ar šautu brūci.

Viņš nogādāts slimnīcā, kur no gūtajām traumām mira, vēsta “Independent”. Sākotnējā izmeklēšana atklāj, ka vīrietis savainots, kad “bērns, kuram bija tikai divi gadi, atrada un izšāva ieroci, trāpot Valteram”.

Attiecības starp Valteru un bērnu nav publiski atklātas. Nekrologā teikts, ka Valters bija tēvs, kurš dzīvoja Savannā un strādāja īpašumu attīstības firmā, raksta jauns.lv

“Kā vecāks es nevaru iedomāties, ko šī ģimene pārdzīvo vai ar ko saskarsies turpmākajos gados. Mēs vēlamies būt droši, ka vecāki apzinās, ka šādi incidenti ar traģiskām sekām var notikt.

Lūdzu, uztveriet to nopietni un speriet soļus, lai pārliecinātos, ka jūs un jūsu ģimenes locekļi ir drošībā,” sacīja Savannas policijas priešnieks. Policija mudināja sabiedrību izmantot ieroču slēdzenes un nodrošināt, lai šaujamieroči mājās tiktu turēti tālāk no bērniem.

Lasi vēl: “Kļūs neticami bagāti”: Astrologs Pāvels Globa paredz bagātību četrām zodiaka zīmēm

“Ja jūsu bērni bieži dzīvo mājās, kur atrodas šaujamieroči, pārliecinieties, ka šaujamieroči ir droši un nav pieejami.”

COMMENTS

Leave a Comment