Dažādu olbaltumvielām bagātu vakariņu padomi

Ja arī jūs ievērojat veselīgu dzīvesveidu, bet laiku pa laikam aptrūkstas idejas veselīgām pusdienām vai vakariņām, iesakām ielūkoties mūsu sniegtajos padomos.

Sniedzam jums 10 ēdienreižu padomus, kas pārpildīti ar olbaltumvielām. Organisms un augums būs jums pateicīgs!

1. Omlete no olu baltumiem, vājpienu vai  ūdeni, dažiem svaigiem tomātiem (var arī gurķus) vai sauja zaļo pākšu pupiņu.
2. Grilēta vistas fileja, kas iepriekš iemarinēta citronu sulā un garšvielās (izņemot sāli!), kopā ar svaigiem dārzeņu salātiem.
3. Menca, lasis vai cita tvaicēta zivs, kopā ar svaigiem vai arī tvaicētiem dārzeņiem.
4. Krāsnī, folijā cepta truša gaļa ar svaigiem tomātu salātiem.
5. Dažādas jūras veltes (garneles, kalmārs) ar svaigiem dārzeņiem.
6. Liesa vistas, zivs vai citu jūras velšu buljona zupa. Piedevā var uzkost rīsu galetes.
7. Krāsnī cepta vistas fileja folijā, klāt svaigi dārzeņi (tomāti, gurķi, zaļās salātlapas).
8. 150 grami biezpiena ar kanēli, var piegriezt klāt vienu banānu.
9. 150 grami biezpiena ar zaļumiem un ķiplokiem. Lai biezpiens būtu mazliet šķidrāks, tam klāt varat piegriezt nelielu tomātu.
10. Krāsnī ceptas zivs vai vistas gaļas kotletes, piedevās svaigi vai tvaicēti dārzeņi.

Leave a Comment