Cepti Parmezāna brokoļi – veselīgi un garšīgi!

Šī recepte lieliski noderēs kā uzkoda un arī kā piedeva maltītei.

Viss, kas tev ir nepieciešams:

4 ķiploka daiviņas;

sarkano piparu pārslas;

Parmezāna siers;

citrona miza;

olīveļļa

Pagatavošana

Uzsildi cepeškrāsni uz 220 grādiem. Uz cepampapīra novieto sagrieztus brokoļus – apber tos ar sarkanajiem pipariem, aplej ar olīveļļu, pieber sāli un parastos piparus.

Cep aptuveni 10 minūtes un tad pievieno sagrieztus ķiplokus – cep tos aptuveni 6 minūtes un tad pārsmērē pāri Parmezāna sieru. 

Pēc tam, kad būsi cepis vēl 2 minūtes, pasniedz uz šķīvja, pierīvējot klāt pavisam mazliet citronu miziņas.

Avots: shareably.com

Leave a Comment