Cepeškrāsnī gatavoti kāpostu tīteņi – gardāki par parastajiem!

Kāpostu tīteņi pēc šīs receptes sanāk ļoti garšīgi. Ziemā Aizkarpatos jums piedāvās kāpostu tīteņus ar rīsiem un sēnēm, kas ir ietīti skābētās kāpostu lapās, bet vasarā — garšīgas ruletītes svaigu kāpostu lapās ar gaļas pildījumu, ceptas cepeškrāsnī.

Sastāvdaļas:

  • Kāpostgalvas – 3 kg
  • Cūkgaļa – 1 kg
  • Tauki – 150 g
  • Krējums – 130 g
  • Tomātu pasta – 30 g
  • Ūdens – 1,5 l
  • Sāls pēc garšas
  • Malti melnie pipari pēc garšas
  • Sīpoli – 2 gab

Receptes pagatavošanas gaitu atradīsiet nākošajā lapā!

Leave a Comment