”Būs grandiozi notikumi”: Tamāra Globa stāsta, kurām zodiaka zīmēm būs foršs 2022.gads

Nākamo gadu “vadīs” Ūdens tīģeris. Tas simbolizē pāreju uz kaut ko principiāli jaunu, saka slavenā astroloģe Tamāra Globa. Ūdens stihija mīkstinās Tīģera raksturu, bet spēcīgā enerģija neļaus nogurt, un tāpēc gandrīz katram no mums vajadzētu gatavoties nozīmīgām, reizēm pat liktenīgām dzīves pārmaiņām, pārliecināta astroloģe.

Dvīņi

Nākamgad dvīņi saņems dāsnu un pelnītu atlīdzību par visām viņu ciešanām un pūlēm. Viņiem veiksies gandrīz visā: finansēs, personīgajā dzīvē, darbā un mājās. Tamāra Globa brīdina Dvīņus par meliem. Tas var radīt sarežģījumus personīgās un draudzīgās attiecībās: vērojiet savas darbības un vārdus, neizraisiet strīdus un skandālus, netenkojiet

Skorpions

Skorpioni jutīsies kā līderi, cilvēki, kuri beidzot ir spējuši kontrolēt situāciju. Visas grūtības, kas biedēja 2021. gadā, pēkšņi kļūs par iespējām un būs viegli atrisināmas. Pašā gada sākumā būs sajūta, ka beidzot viss izdodas.

Lasi vēl: “Nauda atnāks pavisam negaidītā brīdī”: piecām zodiaka zīmēm gaidāma finansiāla veiksme 2022. gadā

Tamāra Globa iesaka Skorpioniem šajā posmā neatslābt. Atbildīgs gads, un atbildīgie Skorpioni spēs ielikt stabilu pamatu laimīgai nākotnei 2022. gadā. Bet bezatbildīgie zīmes pārstāvji to nespēs, viņi var iegūt tik daudz problēmu, ka nespēs tās atrisināt pat vairākus gadus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment