Bijušais vīrs atvēzējās, lai viņai iesistu, bet viņu apturēja svešinieks. Kad viņa pagriezās un ieraudzīja, kas viņš ir, viņai bira asaras

Šis stāsts izvērtās pavisam traks. Reizēm ģimenē ir situācijas, kad bijušais vīrs neliek sievu mierā un pat ir gatavs viņu fiziski ietekmēt. 

Irina uzauga lielā ģimenē. Viņu vienmēr interesēja viss, viņai patika darīt visu godīgi, tāpēc viņa bieži nāca mājās ar zilumiem, aizstāvēja savus jaunākos brāļus un māsas, kā arī tos puišus, kurus pagalmā aizvainoja vecākie. Mamma pastāvīgi viņu lamāja par šādu rīcību, bet Irinas raksturu vairs nevarēja mainīt.

Pēc skolas beigšanas Irina devās strādāt uz citu pilsētu. Grūti šķirties no ģimenes, bet viņas karjera viņai bija svarīga. Jaunā vietā meitene satika jauku un izskatīgu puisi Andreju. Viņš uzaicināja viņu uz restorānu un pasniedza ziedus. Irina ātri padevās un piekrita precēties ar Andreju.

Lasi vēl: Šo zodiaka zīmju pāri būs kopā līdz pat mūža galam

Viss bija skaisti

Ģimene izrādījās skaista un laimīga, jaunieši visu laiku bija kopā, devās uz darbu, staigāja kopā. Šādi pagāja divi gadi. Irina bija laimīga, bet diemžēl meitene nevarēja palikt stāvoklī. Šķita, ka tas reizēm pat sadusmoja Andreju. Kādu dienu vīrs ieradās mājās piedzēries un sāka pārmest Irinai, ka viņa ir tukšs trauks, ka viņam nebūs mantinieka.

”Vajadzēja tevi no sākuma pārbaudīt un tad tikai precēt”, viņš bļāva. 

Irinai bija nepatīkami to dzirdēt, viņa sāka raudāt un iegāja citā istabā. Bet Andrejs nevarēja nomierināties, viņš skrēja uz turieni, sāka kliegt. Sieva gulēja, raudāja spilvenā, tad vīrietis piegāja pie viņas un satvēra viņu aiz matiem. Visas asaras pazuda uzreiz.

Irina paskatījās uz savu vīru, viņa bija šokēta, viņš nekad to nebija atļāvies. Tajā brīdī viņas krūtīs kaut kas iecirtās, viņa paskatījās uz vīru un saprata, ka viņai vairs nav nekā, tas nav viņas vīrs.

Turpinājumu lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment