Augs, kas reizi un par visām reizēm atbrīvos no kārpām!

Kā ārstēt kārpas?
1. Ķiploki
Ķiploku antibakteriālās un pret vīrusu īpašības lieliski spēj cīnīties arī pret kārpām. Visiedarbīgākais veids, kā tikt vaļā no kārpām ar ķiploku, – trīs reizes dienā ieberzēt kārpas ar to sulu. Tā kā ķiploks ir dabīgs imūnmodulators, tas spēj cīnīties ar šo vīrusu.
2. Strutenes
Šis augs ir ļoti labs risinājums cīņā ar kārpām. Struteņu sula satur alkoloīdu maisījumu, kas toksiski reaģē ar patogēnām šūnām un to turpmāko attīstību. Taču nedrīkst pārāk aizrauties ar šo augu, jo lielos daudzumos strutene darbojas kā inde.
3. Alveja
Ja Jums ir alveja, tad tikt vaļā no kārpām būs ļoti viegli. Alveja satur ābolskābi, kas palīdz sadedzināt ar vīrusu inficētos audus. Uzlieciet uz kārpas alvejas gabaliņu ar mīksto vietu tieši uz tās, un aptiniet to.
4. Sīpoli
Sīpoli var tik pat labi ārstēt kārpas uz kājām, kā ķiploki, taču sīpoli to nedara tik agresīvi. Sīpolu sagrieziet gabaliņos, aplejiet ar etiķi un atstājiet uz 2 stundām ievilkties. Pielieciet sīpola gabalu pie kārpas, aptiniet to ar marli un atstājiet uz 2 – 3 stundām. Ieteicams to darīt pirms gulētiešanas.
5. Imunitātes stiprināšana
Mūsu imūnsistēma ir dabas dota barjera dažādām saslimšanām. Uzlabojot un nostirpinot mūsu iekšējos veselības resursus, iespējams cīnīties ar vīrusiem, kas tik ļoti bojā mūsu pašsajūtu. Veselīgs miegs, pietiekamas fiziskās aktivitātes, svaigs gaiss un daudz vitamīnu palīdz organismam cīnīties ar jebkādām problēmām.
Reizēm kārpas liecina par daudz nopietnākām veselības problēmām, brīdinot, ka organismam kaut kas nav kārtībā. Ja no kārpām nav iespējams atbrīvoties mājas apstākļos vai arī to daudzums nemitiīgi palielinās, vērsities pie ārsta pēc konsultācijas. Un atceraties, ka veselība ir galvenais!
Pastāstiet par šo arī citiem!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment