Ātrs un nekaitīgs veids, kā samazināt augstu asinsspiedienu

Vispirms jau tāpēc, ka tablešu nav pa rokai. Otrkārt – jūs nevēlaties sevi indēt ar ķīmiju. Ja jums strauji paaugstinājies spiediens, palīdzēs pareiza elpošana.

Tikai 2 – 3 minūšu laikā pie katras izelpas aizturiet elpu uz 7 – 9 sekundēm. Tā var vienkārši pazemināt spiedienu par 30 vienībām.

Arī pie galvassāpēm un migrēnas pacentieties noskaidrot, kura nāss jums labāk elpo, un ja sāpes jūtat tajā pašā pusē, kur brīvākā nāss, aiztaisiet šo nāsi un elpojiet ar otru, līdz sāpes pāriet.

Ja ir bezmiegs, paaugstināta nervu uzbudināmība, nepamatotas bailes, hiperintensīva smadzeņu darbība, kas tik bieži novērojama pie psihiskām slimībām, ir vērtīgi elpot caur kreiso nāsi, jo tā nomierina prātu. Elpošana caur otru nāsi iedarbojas pretēji.

Kuņģa sāpes nereti ir gastrīta rezultāts. Pārlejiet 0,5 glāzes ūdens no vienas glāzes otrā 10 – 15 reizes un izdzeriet ūdeni. Ja darīsiet tā katru dienu, vairākas reizes, aizmirsīsiet par sāpēm.
No angīnas tikt vaļā var ļoti viegli. Kad tīrāt zobus ar zobu pastu, skalojot muti pirmo reizi visu izspļaujiet, bet otrajā reizē saņemiet mutē ūdeni un paskalojiet kaklu. Nu jau 20 gadus es nezinu, kas ir kakla sāpes.

COMMENTS

Leave a Comment