Ātro ēdināšanu iestāžu darbinieki runā: ko noteikti nevajadzētu tajos pirkt

Ja jūs apkalpo “Drive in” kasē…

…tad negaidiet, ka jūsu apkalpojošais personāls nomainīs cimdus, ar kuriem šis cilvēks gan gatavos jums ēst, gan pieņems naudu.

Ēdienu paplātes

Darbinieki neiesaka uz ēdiena paplātēm pa taisno likt ēdienu. Daudzi mēdz, piemēram, kečupu likt nevis tam paredzētajos trauciņos, bet gan pa taisno uz paplātes, ar kuru ēdiens tika atnests līdz galdam. Šīs paplātes bieži vien tiek tīrītas ar to pašu lupatiņu, ar kuru tika slaucīti galdi, citas virsmas, iespējams, aši notīrīts kāds traips uz zemes.

Šķietami veselīgie ēdieni ēstuvēs

Pat visiem labi zināmie grieķu salāti var nemaz nebūt tik diētiski, jo tiem bieži pievieno klāt mērces, kuru kaloriju daudzums pārsniedz visa ēdiena kopējo kaloriju daudzumu.

Ja jūs redzat, ka frī kartupeļu aparātā stāv jau sagatavoti frī pa paciņām – palūdziet sev ielikt jaunus frī

Bieži vien darbineki jau laikus saliek frī pa paciņām, lai pasūtījuma brīdī tos ātri paķertu un liktu iekšā. Taču ņemiet vērā to, ka frī kartupeļiem, tāpat, kā, piemēram, burgeriem, nevajadzētu stāvēt pagatavotiem ilgāk par 30 minūtēm.

Un ko jūs zināt par ātrās ēdināšanas restorānu pakalpojumiem?

Leave a Comment