Atradīsimies krustcelēs: Tamāra Globa pastāstīja, ko gaidīt katrai zodiaka zīmei 2022. gada aprīlī

Astroloģe Tamāra Globa izceļas ar precīzām prognozēm, tāpēc daudzi iesaka ieklausīties tajā, ko viņa prognozē attiecībā uz 2022. gada aprīli. Saskaņā ar Globu, daudziem iestāsies sarežģīts dzīves periods, daudzi atradies krustcelēs. Ja būsiet gatavi pārbaudījumiem, tad varēsiet izturēt un produktīvi atrisināt radušās problēmas.

Kopējais raksturojums

2022.gada aprīlis būs labvēlīgs tiem, kas mīl piedzīvojumus un ir gatavi pēc pirmā aicinājuma mainīt virzienu. Gandrīz visas zodiaka zīmes vienā vai otrā veidā saskarsies ar grūtībām, daudziem nāksies pieņemt svarīgus lēmumus, kuriem būs tālejošas sekas un atstās ietekmi uz visu dzīvi.

Par mīlestību

Ģimenes cilvēkiem aprīlī nāksies piedzīvot lūzuma mirkli attiecībās. Globa norāda, ka, diemžēl, dažas laulības būs izpostītas, bet tie, kas kopīgi un ar izturību izies cauri šim posmam, varēs nostiprināt savas  attiecības.

Vientuļajiem cilvēkiem ir visas iespējas atrast mīlestību. Bet iepazīšanās prasīs zināmu piepūli.

Par naudu

Finansiāli aprīlis būs diezgan labvēlīgs tiem, kuriem ir savs bizness. Tiem, kas nebaidīsies riskēt, mēnesis uzdāvinās dāsnas finanšu iespējas.

Aprīlis ļaus noslēgt izdevīgus darījumus un atrast vajadzīgos biznesa partnerus. Tiesa, jābūt uzmanīgiem attiecībā uz finanšu operācijām. Ja lietas palaidīs pašplūsmā, būs lieli finanšu zaudējumi.

Par veselību

Daudzām zodiaka zīmēm aprīlī būs pavājināta imunitāte. Tamāra Globa iesaka vīriešiem mazāk dzert, bet sievietēm nāks par labu garīgās prakses. Galvenais – saudzējiet nervus un neļaujiet stresam nogalināt jūsu nervu šūnas.

Auns

Auniem gaidāmas pārmaiņas, kuras nāks par labu. Rutīna jau sen ir apnikusi šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem, bet pārmaiņas ir tepat aiz sliekšņa: nāks kaut kas pilnīgi jauns un ļoti interesants. Turklāt šīs pārmaiņas palīdzēs Auniem ne tikai kļūt laimīgākiem, bet arī uzlabot finansiālo stāvokli.

Vērsis

Vēršiem aprīlī gaidāmi sūri pārbaudījumi. Svarīgi ir kontrolēt savas emocijas un saglabāt domu skaidrību. Ja ļausiet vaļu emocijām, iegūsiet tik daudz problēmu, ka līdz pat gada beigām būs grūti ar tām tikt galā. Nav ieteicams šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem aprīlī uzsākt romantiskas attiecības.

Dvīņi

Dvīņu dzīvi aprīlī var aptumšot viņu pašu nepārliecība par saviem spēkiem. Pat pašas veiksmīgākās dienas var nenoritēt pēc plāna, ja Dvīņi šaubīsies un vilcināsies. Globa iesaka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem trenēt pārliecību. Šī īpašība jau aprīlī palīdzēs Dvīņiem atrisināt virkni finansiālu jautājumu un atvieglos iepazīšanos ar cilvēku, kurš, visticamāk, būs jūsu dzīves partneris.

Vēzis

Pragmatiskie Vēži ir pret risku. Bet aprīlī viņiem vajadzētu atkāpties no saviem noteikumiem un pamēģināt riskēt. Globa uzskata, ka tas nāks par labu. Darbā esiet uzmanīgi: mēneša otrā pusē iespējamas grūtības un nesaprašanās ar vadību. Privātajā sfērā pacentieties ienest vairāk romantiku, atsvaidziniet savas attiecības.

Lauva

Lauvas aprīlī būs iegrimušas dziļi sevī. Šīs zīmes pārstāvji var izlemt nomainīt darbu, dzīvesvietu, pilsētu. Lauvas, kuras atrodas brīvās attiecībās, var nobriest laulībām. Astroloģe uzskata, ka visas pārmaiņas būs uz labu.

Jaunava

Jaunavām iestāsies brīnišķīgs periods, lai veltītu uzmanību un laiku personīgajai izaugsmei. Pārskatiet savu vietu dzīvē, ieņemiet to vietu, kuru esiet pelnījuši. Izrādiet iniciatīvu. Globa iesaka nekautrēties prasīt palīdzību tuviniekiem, ja būs grūti. Tieši draugi un tuvinieki palīdzēs aprīlī atrisināt pašus sarežģītākos jautājumus.

Lasi vēl: Pazīstamais Ukrainas bokseris nācis klajā ar skarbu paziņojumu: ”Maitas, lai padzīvo, drīz viņus iznīcināsim”

Svari

Svariem palīdzēs prasmes ātri pielāgoties un adaptēties pie jauniem apstākļiem. Nevajag atmest arī padomus, kas nāk no malas. To vidū būs ļoti vērtīgas idejas, un, ja Svari tās atpazīs un paņems realizēšanai, tad viņi daudz ko sasniegs. Privātajā dzīvē Globa iesaka Svariem pārstāt skatīties uz pagātni, pārdzīvojot par to, kas ir jau aizgājis. Labāk skatīties tikai uz priekš un viss nokārtosies.

Turpini lasīt tālāk

COMMENTS

Leave a Comment